torstai 22. syyskuuta 2011

Haaste: Lautassilmät

Hei!

Suuressa tylsyydessäni päätin tehdä Wepin kehittelemän haasteen, jonka olen oikeasti halunnut tehdä jo tosi kauan aikaa. Pikkumerkintä siis.


Säännöt:

1. Kuka tahansa halukas voi ottaa haasteen vastaan riippumatta siitä, harrastaako hän cosplayta. Kokoa kolmenkymmenen (30) minuutin aikarajan sisällä cosplay-asukokonaisuus materiaaleista, jotka löydät kotoasi.

2. Saat käyttää vaatekappaleita, peruukkeja, meikkejä ja maskeerausvälineitä. Jos olet nopea, saat myös ommella/askarrella jotakin uutta (esimerkiksi rusetin kankaasta tai propin paperista). Et saa käyttää sellaisenaan valmiita cosplay-asuja, jotka olet jo joskus tehnyt.

3. Kun olet valmis tai 30 minuuttia on kulunut, ota asustasi kuva ja laita se haasteen sääntöjen kanssa esille blogiisi. Kerro myös, kuka hahmosi on ja liitä mukaan lähdekuva.

4. Haasteen tarkoitus ei ole luoda täydellistä pukua lyhyessä ajassa, vaan testata haasteen tekijän mielikuvitusta ja pitää hauskaa.Minulla oli hauskaa ja tässä tulos :B


Tämähän yrittää olla siis Naminé Kingdom Heart'sta. Vaikka monet asiat KH'sta on minulta pilattu, sen kauniilla ja ihanalla hahmokaartilla tulee aina olemaan paikka sydämessäni.
Menin näin yksinkertaisella, koska ketään toista ei edes tulut mieleen ja tässä kohtaa olen todella tylsä ihminen. Päätinkin sitten enemmän leikkiä meikillä ja ilmeellä. Meikkaaminen taas kuuluu niihin asioihin, joita en osaa tehdä, vaikka henki siitä riippuisi. Kuva on muuten peilattau, koska vasen ja oikea. Olisin halunnut saada paremman kuvan, mutta luonnonvalo alkoi olla lopussa, joten piti tyytyä keinovaloon.


"Mekko" on perus pitkä trikoopaita, jonka satuin saamaan joku aika sitten toiselta sisareltani mun, ja se on tosiaan ihan mekon pituinen paita. Huomaa varmaan, että hiukset ovat omat. Otsatukka ei ollutkaan aivan niin pitkä kuin aluksi luulin. Meikillä yritin tosiaan saada silmäni näyttämään mahdollisimman isoilta, koska Naminén päässä on kaksi sinistä lautasta. Tuntuu, että olisin voinut vetää ne vielä överimmäksi, mutta meikkipussini rajallinen arsenaali tarjosi tällaisen tuloksen.


Tätä haastetta täytyy joskus tulevaisuudessa kokeilla uudestaan jollain hieman työläämällä hahmolla. Sen verran kivaa oli yhtäkkiä vain säheltää.


Fuu kiittää

4 kommenttia:

 1. Apua :B pakko kokeilla tätä huomenna kun saan kameran lainaan.

  VastaaPoista
 2. Kannattaa kokeilla! Tämä oli oikeasti ihan hullun hauskaa, vaikka oma tuotokseni olikin mitä surkein.

  VastaaPoista
 3. Heipähei!

  Ihan asian vierestä, mutta kun tätä katsoessa tulit sinä niin mieleen. Kiva tapa laittaa hiukset suippokorvaiselle kaverille: http://5inchandup.blogspot.com/2011/09/elfs-at-aminaka-wilmont.html

  VastaaPoista
 4. Asds, piti kommentoida jo aikaa sitten, mutta unohtui. Enivei, tykkään kuinka lähdit tekemään haastetta juuri maskeeraus/elenäkökulmasta. Hyvin on näemmä onnistunutkin. :3

  VastaaPoista