keskiviikko 7. heinäkuuta 2010

Alussa oli...

Terve.

Tämä postaus on lähinnä alustus kaikelle sille, mitä tässä blogissa tulen säätämään ja vinkumaan.

Pikaesittely: Olen Fukka. Oululainen teatterinörtti, joka sattumoisin sisarustan ansiosta löysi videopelien, animen ja mangan ihmeelliset maailmat jo vuosia sitten. Cosplayn parissa on jo aloiteltu 2005, mutta vasta viimeisen parin vuoden sisällä on saatu ompelukoneeseen enemmän potkua ja tutinaa.

Koska taidekoulu ja teatteri vievät elämästäni ison palan aikaa, en suinkaan ole ehtinyt tai kyennyt tekemään kovin montaa pukua vuodessa. Ne rajoittavat tapahtumissa vierailuanikin aina etäisyyksien ja talostilanteen ohella. Olen kuitenkin pyrkimässä säännöllisempään ja aktiivisempaan asenteeseen cosplayn saralla, ja tämä blogi on osa sitä (eli peukut pystyyn, että saatas vähän pökköä pesään).

Blogin tarkoitus on siis motivoida minua cosplay'n ja kaiken siihen edes jotenkin liittyvän suhteen. Tulen luultavasti pohtimaan omaa harrastustani sekä cosplay'ta yleisemmällä tasolla. Huomattakoon, että nämä tulevat olemaan minun mielipiteitäni, jotka myös saattavat ajan ja kokemuksen myötä muuttua. Työprosessien raportointi ja ihan omasta mielenkiinnosta tivistäminen olisi toivottava tämän blogin osalta, mutta koska olen yleisestikin hyvin laiska ottamaan work-in-proggress-kuvia, niin saa nähdä tuleeko tämä olemaan enemmän kirjallista raportointia.

Tässä blogissa saattaa olla havaittavissa pientä alemmuuskompleksia siellä ja täällä, koska olen siihen taipuvainen ja luen kaikkien mahtavien blogeja sun muita. Toisaalta muiden ideoista ja ajatuksista saa välillä itsekkin virtaa. Tämä yrittää nyt parhaansa pitää jonkin moista blogia, vaikka ei sitä kukaan lukisikaan. Ihan vaan itteni iloksi.

PS: Ulkoasun säätäminen on sitten totaalisen kesken. Kello sattuu olemaan 3:13 enkä hirveän haka ole tällaisissa jutuissa, joten se saakoon hieman odottaa.

2 kommenttia:

  1. Oulu, Oulu, Oulu,.. hienoa että Oulussa on sitenkin elämää cosplaynkin saralla :)

    VastaaPoista
  2. Onhan meitä Oulussa. Aika paljonkin voisin veikata, mutta moni tuntuu olevan sen oman kiven alla.

    VastaaPoista