keskiviikko 7. marraskuuta 2012

Ei voi koskaan olla liikaa...

Hei.

Tuossa jonkun aikaa pohdiskelin, että mitäs koiruutta sitä keksis tarjota tuon 70 lukijan kunniaksi. Kaiken moisia vidioita ovat ihmiset kuvailleet, mutta en rohkene itse... lie mitä siitä tulisi. Lopulta mieleeni muistui idea, jonka olen jo jonkin aikaa halunnut toteuttaa. Herp derp -kuvia luvassa. Ei tässä varmaan mitään uutta tule esille, but oh well. Onhan noita naamoja nähty, mutta saatte suosikkeja. Kuvaajina toimineet: Kangaskasa, Kide ja Mathuis.


...


Feat. Pizza

Feat. Ämpäri


Edit 2020 / Haluan tuoda esiin sen, mitä en tiennyt ja ymmärtänyt silloin, kun tein Alexin; ihon värjääminen cosplay-tarkoituksessa ei ole oikein. Olen pahoillani siitä, jos olen tällä puvulla loukannut jotakuta. Se ei ollut tarkoitukseni tuolloin. Halusin tuoda Alexin eloon sellaisena, kuin hänet näin. Tapani tehdä se oli väärä ja siksi haluan pyytää asiaa anteeksi.

Vuosien varrella olen saanut lisää tietoa ja ymmärrystä aiheesta ja haluan lisätä tämän kommentin näihin merkintöihin. Voi olla, että josksu vielä poistan merkinnät kokonaan. /

Feat. Kangaskasa ja Kizzy

Feat. Rorune

Feat. Kangaskasa.


Koska nauraminen on maailman parhain asia, saatte maailman parhaan kuvan!

Huomatkaa käsi...
Eipä näitä julkaisemattomia kuvia ollutkaan niin paljoa kuin luulin... Toisaalta osa oli pakko jättää piiloon...

Fuu kiittää!

1 kommentti: