tiistai 25. helmikuuta 2014

Valta on teidän!

Momoi!

Näin ensimmäisenä haluan esitellä uuden juttu-juttu-sydeemin, joka on pitänyt tehdä jo aikaa sitten; Cosplay-komero. Sieltä näkee helposti kaikki puvut, jotka olen tehnyt. Jopa ne puvut, joista ei ole ehkä tässä blogissa ikinä mainittu halaistua sanaa. Komeroon pääsee nyt ja tulevaisuudessa tuosta blogin vasemmanpuoleisen sivupalkin yläreunasta.

Sitten toiseen enemmän ajankohtaiseen asiaan: EN TIEDÄ MITÄ PISTÄN KITACONIIN PÄÄLLE!

Kitacon on siis tulevana viikonloppuna. Ensimmäistäkertaa se on kaksipäiväinen, mutta koska asia ei oikeasti kinosta niin paljoa, saavumme ystävysten kanssa paikan päälle vain lauantaina. Olen miettinyt pääni puhki, että mitähän sitä niskaansa vetäisi, mutta en pääsen päätökseen. Siksi annan vallan TEILLE, internetin ihmehörhöt! Tuossa blogin oikeanpuoleisessa sivupalkissa on tällä hetkellä aktiivisena kysely, johon vastaamalla voit vaikuttaa siihen, mitä pistän päälleni.

Päälimmäiset vaihtoehdot ovat:

Naruto - Koska en saanut narutoilla vielä tarpeeksi ja puku on mukava muutenkin. Jos siis haluat nähdä, kuinka kuolen kiljuvien ja juoksevien Naruto-fanien, jotka haluavat rutistaa hengiltä kaikki Naruto-pukuilijat, tallaamana, äänestä Narutoa!

Kuvasi: Kangaskasa
Gäkypö - Koskaan ei voi olla liikaa aristokraattisia haaremin omistajia. Gakupoilukin jäi kisahommien takia vähän vähälle ja onhan tämäkin ihan mukava puku. Ainakaan en jäädy henigiltä. Jos siis haluat nähdä tämän kyseenalaisen herttuan hamuilemassa satunnaisten naisten perään, äänestä Gakupoa!

Kuvasi: Tapio Matikainen
Haru - Koska Haru on mukava puku. En lupaa olla hahmossa koko päivää, jos Haru puvukseni päätyy. Jos uimapoju kiinnostaa, äänestä Harua.

Kuvasi: Kide
Kenshin - Haluan hieman parannella Kenkenin peruukkia ja nyt olisi hyvä sauma. Tästä puvusta ei oikein kuvia ole, joten olisi kiva saada edes jotain. Jos hyvin kyseenalaiseen miehekkääseen kimonoon sonnustautunut samurai-mies vetää puoleensa, äänestä Kenshiniä! Kuitenkin jos katson lauantaina ulos ikkunasta ja näen vettä tai loskapaskaa pihalla käytän veto-oikeuttani, enkä laita Kenshiniä päälle. Ei hirveästi inspiroi sotkea valkoista hakamaa kuraan.

Kuvasi: Kangaskasa
Tsunade - Piti tähän nyt edes joku nainen saada. Mukava puku ja Tsunade on paras. Jos siis haluat nähdä tissit kuinka hyvin juoksen Naruto-faneja karkuun korkokengissä, äänestä Tsunadea!

Kuvasi: Rorune
Eikä siinä vielä kaikki! (huomatkaa huono vaalimainonta feat. ostos-TV-selostus) Jos mikään näistä ei ole tarpeeksi kiva/epämukava/riskialtis/paska, voit käydä selailemassa uutta Cosplay-komeroa ja valita sieltä mieleisesi ja kommentoida tähän merkintään, mikä se on. En takaa, että kaikki puvut ovat vielä sopivia päälleni saati olemassa, joten saatan joutua käyttämään veto-oikeutta myös näissä ehdostuksissa. En myöskään ole täysin äänistä sokea valinnassani, vaan voin ottaa huomioon anelut kommentit siitä, miksi minun pitäisi laittaa juuri jokin tietty puku. VALTA ON TEIDÄN! KÄYTTÄKÄÄ SITÄ!

Fukka kiittää... ja odottaa pienellä kauhulla.

PS: En ollut humalassa, kun kirjoitin tämän, vaikka niin voisi luulla.

3 kommenttia:

 1. Kenshin koska Suomi tarvitsee Kenshin-cossaajia uguuu ;^; oon nähny ehkä yhen, ja se oli joskus vuonna 2006 ehkä

  ps. tykkään tästä TV-selostuksesta :D

  VastaaPoista
 2. Kenshin (koska Kenshin), Naruto tai Gakupo mun mielestä. :) Ja TV-selostus oli parhautta. xD

  VastaaPoista
 3. Taitaa jäähä Kenshin kotia, luvassa lumisadetta ja +2 astetta (eli räntää) plus en tiijä missä on ne kengät joita saattaisit ehkä Kenkeniin kaivata.

  VastaaPoista