perjantai 21. maaliskuuta 2014

Jämät

Moi!

Viimeisin merkintä tuli ihan väärään väliin, koska nyt jäin näiden jutskujen kanssa vaan lusmuilemaan. Kuvia Narutosta ja uimapojista luvassa. Narutosta ei ihan hirveänä ole mitään hienoja kuvia ja suurin osa näistäkin on jo jossain julkaistu. Silti haluan vähän vielä vilautella tätä poikaa.

'Lehtikylää etsimässä'
Kuvasi: Kangaskasa
Odotan kesää niin innoilla ihan vain siksi, että Narutoa päästäisiin kuvaamaan kunnolla pusikossa. Ei tämä Suomen kevättalven maisema hirveästi nappaa

Koska sammakko-perspektiivi on eeppinen.
Kuvasi: Kangaskasa

Asiaan kuuluvat maksuvälineet Maid-cafessa.
Kuvasi: Kangaskasa
Höpö fakta Narutosta; kun taannoin pohdimme Naruto-ryhmää huomasin, että olen juuri saman mittainen kuin Naruto. Yleensä hahmot ovat joko pitkiä tai lyhyitä, harvemmin keskipituisia, mutta nyt kävi sopivasti :B

Mikä sinä olet?!
Saanko hihkua siitä, kuinka ihanat hihat tähän takkiin tuli? Ainan täydelliset nimittäin! Piirsin hihan aivan kokonaan itse ja käytin ohjeita, joita en ollut aikaisemmin käyttänyt. Hihojen piirtäminen on ihan kivaa, vaikka välillä kitisen niistä. Naruton hihat muotoutuivat erittäin helposti ja niiden muoto pyöriöllä on aivan ihana. Ovat kivat.

Naruton hartiassa heiluva härpäke tuli tehtyä vasta Kitaan, koske se ei oikeasti näy punaisen takin alta mihinkään. Nyt se on kuitenkin tehty. En ole lopputulokseen tyytyväinen, mutta olen oppinut.

Kuvasi: Kangaskasa
Kuvasi: Kangaskasa
Tuosta Rasengan'sta: se on ehkä, se juttu, joka laittoi ajatuksen kytemään Naruto-cosplay'sta. Se on eräänlainen käsitreenauslaite. Äitini sai sen lahjaksi muutama vuosi sitten ja samantien minä ja Kide saimme saman ajatuksen; Rasengan. Frostia edeltävä viikko menikin siihen, että opettelin käyttämään tuota juttua kunnolla, että pystyn ylläpitämään siinä valon. Yksi hauskimmista propeistani ikinä.

Ihastuttavaakin ihastutavampi Yaci kuvaili meidän retardia uimapoikaryhmää Frostissa. Kiitos vielä siitä! Saatte nyt tuotoksia tuosta peeloilusta. Kaikki kunnia menee täysin Yacille, koska minä en tällä kertaa koskenut kuvissa mihinkään.

Kuvasi: Yaci
Kuvasi: Yaci
Muut ryhmän jäsenet saavat mainostaa omia naamojaan, joten nakkailen tähän vain kuvia Harusta ja koko poppoosta.

Haru: Miä, Nagisa: Kasa, Rei: woodi ja Makoto: Rorune
Kuvasi: Yaci
En vaan kestä tuota Rorunen mahtavaa hymyä!
Kuvasi: Yaci
Mitä tapahtuu???
Kuvasi: Yaci
Ja loppuun tämä paljon hilpeyttä aiheuttanut...
Kuvasi: Yaci
Fukka kiittää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti