keskiviikko 1. heinäkuuta 2015

Kopelointia

Hoi moi!

Byääh! Desucon meni. Laukku on edelleen purkamatta. Kummacon meni... Juhannuksesta en juuri muista, koska olin kuumeessa. Ja nyt olen tässä. Völlyn ja vetelehdin. Ajattelin siis jakaa Desun kuvasaldoa, joka meinasi unohtua aivan kokonaan. Olin niin intopiukeana siitä, että Aquasta on vihdoinkin edes jonkin moisia edustavahkoja kuvia. Siirrytään siis itse asiaan!

Valini mun: woodi
Kuvasi ja editoi: Kis
Halin viimeiset tekovaiheet jäivät dokumentoimatta vähän syystä jos toisesta. Aika meinasi mennä tiukille, koska jalokivien valaminen meni alkuunsa ihan blörinäksi. Moni loppupään työvaihe osoittautui myös kohtuu tylsäksi, joten jätin suosiolla dokumentoinnin vähemmälle. Ketään ei oikeasti kiinnosta se, että pujottelen helmiä siimaan.

Valini mun: woodi
Kuvasi ja editoi: Kis
Vaikka elänkin hieman ristiriitaisissa tuntemuksissa Halin kanssa, on se silti ihan jees. Naamavärkkini saati ruumiinrakenteeni ei sovi hahmolle juuri ollenkaan, mutta on näiden lempihahmojen leikkimisessä sitä jotain, mikä lämmittää omaa sydäntäni. Jotkut puvut on vaan itseä varten.

Tämän puvun kanssa pääsin kuitenkin ränssäämään uusia juttuja, jotka osoittautuivat kivoiksi ja ehkä vähän haastaviksikin. Kirkkaiden kivien valaminen ei ollutkaan niin helppoa, kun silikoni muotti kuivuu liian nopeasti tai ei ole vieläkään kuivunut (ihan oikeesti viimeiset muotit ovat edelleen kuivumatta kunnolla). Worblasta opin taas uutta. Tuntuu, että sitäkin osaa kohta työstää.

Ehkä oma lemppari.
Valini mun: 
woodi
Kuvasi ja editoi: Kis
Hali on vain mustaa massaa, josta välillä pilkistää jotain muutakin. Kaikki kivimmat osat puvusta eivät kuitenkaan näy juuri missään kuvissa. Päähärpäke ja kaulassa killuva silmä (ks. ensimmäinen kuva) eivät hirveästi itseään esittele. Käsikorut sentään näkyvät joissain kuvissa ihan hyvin. Viitta hirvittää vieläkin ja se odottaakin pääsyä pesukoneeseen.

woodi oli jälleen ihanin Valdrigue ja päästi minut iholle. Olen kohtuu touchy-feely ihan omana itsenäni, mutta kerta päästiin näiden herrojen pariin... piti päästä lääppimään. Kuvaaminen meni hiukkasen blörinäksi. Ehkä niin julkinen paikka ei ole paras tämän tyyppisille kuville. Siksi odottelen vähä privaatimpaa ja rauhallisempaa kuvaussessiota, vaikka kivoja kuveja näistäkin tuli. Hieman on Crimson Spell -henkeä ilman, että mennään ihan rivouden puolelle. Kiitos Kisulle, joka jaksoi meitä kuvata, vaikka aika perseilyähän se oli.

Valini mun: woodi
Kuvasi ja editoi: Kis
Toisena pläjäyksenä on sitten Hauru, joka on myös oma rakkauslapseni. Hauru on sen verta kiva puku niin monesta syystä, että sitä tulen varmasti käyttämään uudestaan. Harmillisesti Desun sunnuntain kuvasaldo on hyvin vähäinen syistä että: A) tuuli ja B) minä näytän possulta.

Mulla on jotkut ihme megaripset... ? ...
Kuvasi ja editoi: 
Kis
Haurun takki on yksi uusi lempi-cosplay-asiani. En ole tohtinut sysätä sitä vielä kaappiin, vaan olen pukenut sen sovitusnukelle päälle. Se on myös hämmentänyt monia kyläilijöitä. 

Kuvasi ja editoi: Kis
 Tuuli riepoitteli hiuksia ja takkia mihin sattuu. Hyvä, että vaatteet ylipäätään pysyivät päällä. Haurukin kaipaa ehkä lisää kuvaamista. Yhteiskuvista woodin kanssa ei meinannut tulla mitään, kun tuulessa takki meinasi lähteä liikenteeseen, jos siitä ei pitänyt kiinni ja parhaimmillaan takin hihat läpsivät woodia naamalle. Olen kuitenkin iloinen siitä, että sormukset näkyvät hyvin monissa kuvissa. Tykkäsin niistä, vaikka olivat rumia ja vaikka toinen loppupelissä olikin hitusen liian pieni.

Tämä kuva herättää minussa paljon tunteita...
Sophie-armaani: woodi
Kuvasi ja editoi: 
Kis
Hauru myös opetti sen, että yksinkertainen puku voi ollakin aikaa vievä, jos alkaa turhaa ränssäämään.

Mitä seuraavaksi? Tällä hetkellä keskityn vähän aikaa muihin juttuihin. Suunnitelma oli, että teen jotain simppeliä Animeconiin, mutta huomasin asian aivan liian myöhään. En mitenkään olisi saanut tilattua uutta peruukkia ajoissa, saati oikeasti tiennyt, mitä olen tekemässä. Ichijota pyörittelin ajatuksissani, mutta koska saimme vihdoinkin koko Duke and Bitches -ryhmän kasaan johonkin coniin, niin Ichijo sai taas kenkää. Eli jompanakumpana päivänä olen Gakupona haaremini kera, mutta toisen päivän puku on vielä vähän auki. Joku ei-kuuma olisi tavoitteena, koska ihan varmasti Musiikkikeskuksessa odottaa tukehtumiskuolema ja lämpöhalvaus. Oli sää mitä hyvänsä.

Fukka kuitenkin kiittää!

PS: Täysin ei ole cosplay unholassa, vaan vietän aikaani tämän kanssa:

Saanko esitellä Paskojen Esitysideoiden Kirja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti