maanantai 28. marraskuuta 2011

Ryssitty poi... ei enää niin ryssitty

Heiiiiiiiiiiiiiii!

Suureksi ilokseni saan ilmoittaa, että Mariya on edistynyt! Eihän siinäkään mennyt kuin ikuisuus. Peruukki tuli kai tilattua jo viimetalvena, mutta muuten Mariya on saanut olla kohtuu rauhassa. Kunnes tuli Mariya Holic Alive. Pari jaksoa ja löysin taas sen ihanuuden, mitä Mariya on.

Mariyan hameen ompelin jo kesällä ennen Animeseminaaria, mutta sössittyäni paidan meni taas innostus kyseistä hahmoa kohtaan. Siksi hamonenkin on vain apaattisesti ja yksin riippunut hengarissaan tähän asti. Hameen malli on todella nätti, mutta prässäykset tekevät siitä todella ikävän pitää, kun ne eivät meinaa pysyä suorassa vaan pullistelevat hieman, jos niitä ei oijo istumisen jälkeen.

Hunovalo on huono.
Ensimmäiselle paidalle todellakin kävi niin, että pääntiestä tuli aivan liian iso ja materiaali oli liian läpinäkyvää. Siksi kävinkin ostamassa uuden paksumman paitakankaan jo aikaa sitten, mutta vasta jokin aika sitten sain potkittua itseäni tarpeeksi, että sain jotain aikaan (taas muutama Mariya Holic Alive -jakso auttoi). Uusi kangas oli paksua puuvillaa, mutta hyvin inhottavaa ommella. Pidin ensimmäisen paidan väristä paljon enemmän, mutta se tosiaan oli liian läpinäkyvää ja 100% polyesteriä. Alavarat paistoivat kivasti läpi, eikä edes Mariyan koulupuvun liivipaita olisi pelastanut asiaa.

Kun olin saanut uuden paidan kasaan pidinkin siitä ihan kovasti. Pääntie oli korjattu ja, vaikka paita muuten ei ole yhtään minun tyyliseni, sen pitäisi sopia Mariyalle oikein hyvin. Pidän myös kauluksen pyöreämmästä muodosta tuossa uudessa paidassa.
Yllä ei sössitty. Alla sössitty.

Ensimäisessä paidassa on siis normaali kokoinen kauluspaidan pääntie, mutta uudessa paljon pienennetty. Että olin onnellinen, kun MHA'ssa on ehkä sarjan ainoa lähikuva tuosta kauluksesta. Se näyttää laskostetulta kauempaa, mutta jopa animessa se on oikesti poimutettu! Suuri helpotus, koska noin kapean kappaleen laskostaminen niin tiiviisti olisi ollut helvettiä. Nyt paita on nappeja ja helmaa vaille valmis. Sitten pitäisi repiä jostain energiaa kaavoittaa se liivipaita.

Hei, käyn kristillistä tyttöjen sisäoppilaitosta.
Eräs yö hyökkäsin myös saksien kanssa Mariyan peruukin kimppuun, mutta toistaiseksi työ on vielä kesken ja näyttää hirveältä. Voi olla, että itken silmät päästäni ja päädyn tilaamaan uuden peruukin, koska minä en osaa leikata otsatukkaa! Ennen peruukkeja en ole ikinä leikannut kenenkään hiuksia saksilla. En muiden, enkä omiani. Toivoa taas saa, että pääsisin tästä jotenkin edes eteenpäin. Piilolinssitkin pitäisi tilata.

Fukka kiitää ja painuu pieneen koloon.

PS: Suunnitelmissani ei ollut lähteä Desucon Frostbite'en, mutta epämääräisten sattumusten johdosta, taidankin olla tulossa. Mariya pitäisi siihen mennessä olla valmiina ainakin, mutta mielummin ottaisin Rurukan mukaan. Ruruka ei kuitenkaan ole oikein vielä millään mallilla... Saa nähdä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti