sunnuntai 29. huhtikuuta 2012

Oho, ei se mennytkään niin...

Moro!

Tässä pikapikaa kirjoittelen, koska en oikesti osaa muuten tappaa aikaa. Kuitenkin tässä on saatu asioita aikaan, mikä on minulle kohtuu harvinaista siinä mielessä, että yleensä lusmuan työttömänä todella pitkään tapahtumien jälkeen. Nyt ei kuitenkaan ole vaihtoehtoja, koska OF laittoi listalle yhden uuden puvun Desua varten, joten sitä on nyt pakko työstää, että kerkeän saamaan molemmat Desu-puvut valmiiksi ilman suurempaa paniikkia. Siksi Rikku ja muut härpäkkeet saavat odottaa, vaikka lupasin ne hoitaa seuraavana.

Asia, johon en suuremmin ole perehtynyt tai vihkiytynyt on nyt ollut suurkulutuksen alla, kun tätä pukua väsään. Voca-voca-vocaloideja! Olen nyt tekemässä Lukan perusasua, ja siksi kolossani (ja pian autossanikin) raikaa koneääni lähes jatkuvalla syötöllä. Pitää perehtyä hahmoon... ja kaikkiin muihinkin.


Luka oli minulle aika hätäinen valinta, mutta lopulta tosi kätevä. Tilasin Rurukalle kaski vaaleanpunaista peruukkia, jotka eivät ole olleet käytössä vielä muualla kuin baarissa. Pystyn hyvin uhraamaan niistä toisen Lukalle, joten peruukki on jo valmina. Leikkasin siihen jo jonkinmoisen etutukan, mutta sitä pitää vielä vähän säätää.

Lähdin askartelemaan Lukan luureja, joka osoittautui hyvin hauskaksi hommaksi. Näin leikkaa-liimaa-periaatteella en ole pitkään aikaan mitään tehnyt, joten tämä oli mukavaa vaihtelua.

Testi. Kaikki vielä teipillä kiinni.
Hiuspanta, pahvia ja craftia. Niistä on Lukan luurit tehty. Mikki puuttuu vielä, mutta muuten luurit ovat jo valmiit. Tykkään niistä ja näyttävät tältä...Paita ja hame on kaavoitettu ja kangaskin lojuu jossain muovipussussaan. Siitä en ole aivan varma, että missä. Kuitenkin lähestulkoon kaikki materiaali on kasassa. Kengät uupuvat. Löysin kyllä kirpparilta todella hyvät kangät, mutta hintaa niillä oli 15€ eivätkä olleet edes käyttämättömät tai merkkikengät. Voi olla, että jos en parempia löydä, joudun ne hakemaan ja puremaan hammasta kukkaron avautuessa.

Tuli ostettua hämmentäviä asioita Lukaa varten. Yleensä ei minun puvuistani löydy mitään kummallisia materiaaleja, mutta tämä ehkä on vähän hassu. Ainakin siinä, mihn sitä käytin.


Älkää välittäkö kultanauhasta. Se on ihan normaalia, mutta sitten tuo toinen tuossa. Ostin 5 metriä sähköjohtoa... kaulakorua varten. Itseäni hieman huvitti, kun asiaa ensikertaa ajattelin, mutta koska en keksinyt mitään parempaa vaihtoehtoa, menin sitten tällä. Se toimi mielestäni ihan hyvin.


Koru on vielä vähän kesken, mutta kyllä se siitä valmistuu. Kiinnitysmenetelmää täytyy vielä pohtia. Koru näytti toiselta puolelta aivan hirveältä pienten naulojen ja niittien taki, kunnes peitin kaiken massalla. Hah!

Desun toinen puku on aika alkuvaiheessa, mutta tuloillaan. Yritin sitä kaavoittaa ja sarjoa, mutta pääkoppa pani vastaan migrenin voimin, joten sekin, mikä piti olla jo tehtynä, ei ole. Kankaat ovat jo ostettu ja ainoa puuttuva asia on peruukki, jota odottelen saapuvaksi piakkoin.


Josko tässä päästäisiin eteenpäin...

Vocaloid-hömpän takia olen saanut uuden himotuspuvun...


Haluan niin tehdä tuon version Gakuposta <3 Koska en tule ikinä pukuilemaan Gacktia, niin mennään asian ytimeen kiertoteitse. Tällekin olisi ehkä jo tapahtuma tiedossa, mutta katsotaan nyt.

Mutta Fukka kiittää ja sanoo nyt heiheit. Palataan astialle taas, kun jotain edistystä on tapahtunut.

1 kommentti:

  1. Ensi sunnuntaina 13.5.2012 Roihuvuoren hanami-juhlassa pukeutumiskilpailu. Tietoa saa mielellään levittää eteenpäin pukeutujapiireissä. Lisää nettisivulla http://roihuvuori.kapsi.fi/hanami/pukukilpailu/

    Terv. Johanna/Roihuvuori-Seura

    VastaaPoista