sunnuntai 24. kesäkuuta 2012

Ankara väridilemma

Moro!

Nyt ollaan kiperien kysymyksien äärellä. Ihan oikeasti kaipaan useampaa mielipidettä asiasta. Tämä koskee AnimeConin pukuvalintaa ja alan hajoilla, koska en vaan tiedä!

Animeconin puku on ollut auki aika pitkään. Minähän en tee pukusuunnitelmia vuotta aikaisemmin, koska yleensä menen mutu-tuntumalla ja sillä, mikä tuntuu siinä hetkessä hyvältä. Nyt kuitenkin päätös pitäisi tehdä aika tiukkaan saumaan, koska aika, työt, peruukin saapuminen ja raha. Animeconiin ei kuitenkaan ole enää hirveästi aikaa, ja tahtoisin saada puvun alulle pian, että aikataulut eivät menisi tiukille.

Olen harrastanut ainoastaan näitä nais(maisia)hahmoja sen vuoden verran, koska viimeisin uusi kunnon mieshahmo oli Zidane, jonka tein Desuconiin 2011. Naiset on kivoja, naisia kehiin, mutta viime Desussa sain naismittarini sen verran täyteen, että haluaisin tehdä jonkun oikeasti miehen välissä. Joten syntyi idea...

Himura Kenshin
Rurouni Kenshin on yksi lapsuuden sarjoistani. Kaunista tarinaa ja ihania hahmoja rakastan yhä todella paljon. Idea Kenshinin tekemiseen tuli todella yllättäen. En aikaisemmin ollut ajatellut asiaa juurikaan, mutta tällä hetkellä se olisi se unelmapuku Aconia varten, mutta...

Anime
Mangacover
...TUO PERKELEEN TUKAN VÄRI! Kuinka minä ikinä osaan tilata oikean värisen peruukin, kun en ole edes aivan varma, minkä värinen Kenshinin tukka oikeasti edes on! Olen kuitenkin tekemässä tuon anime-version, koska tuolle kimonon värille on naurettu niin paljon, että en voi olla sitä tekemättä. Eli kaikenhan pitäisi olla täysin selvää. Vai?

Mutku! Olen katsonut kyseisen animen läpi ja tuijotellut tuota tukkaa jonkin verran tässä vuosien varrella. Silti, kun ajattelen Kenshinin hiusten väriä ensimmäisenä mieleeni tule oranssi. Kuitenkin kuvaa katsoessa se on enemmän punainen. Mangassa taas hiukset ovat ihan rehellisesti oranssit, mutta kimono on taas enemmän kirkkaan punainen. Lisäksi se on animessa kuitenkin paljon oranssimpi kuin RuroKenin OVA-versiossa, jossa Kenshinin hiusten sävy on jopa lähellä ruskeaa.

Minä harvoin katselen muiden pukuilijoiden kuvia samasta hahmosta, kun olen tekemässä tai suunnittelemassa hahmoa. Yleensä välttelen sitä. Haluan kuitenkin tehdä asioita hyvin pitkälti itse alusta loppuun. Nyt kuitenkin olen katsellut muiden Kenshin-cossaajien kuvai ihan siitä syystä, että näkisin, minkä värisenä muut ovat hänen hiuksensa tehneet. Moni on käyttänyt punaista peruukkia, mutta myös oranssia löytyy. Omasta mielestäni oranssi jopa näyttää paremmalta, vaikka se animessa onkin enemmän punainen. Ota nyt tästä selvää...

Päätös pitäisi kuitenkin tehdä kohtuu äkkiä, että ylipäätään kerkeän tilata peruukin ajoissa ennen Aconia. Siksi minä pyydän hartaasti apua ja mielipiteitä asian suhteen! APUVA!

Mitä minä teen?! ORO?!
Kenshinin tilalle on toinenkin vaihtoehto, jolle on jo peruukki olemassa, mutta nyt ei naiset paljon kiinnostais.


Tyttö Ranmaa olisi luvassa, jos Ken-Ken ei nyt onnistukkaan. En kuitenkaan haluaisi rueta yhtäkkiä vääntämään kahta pukua, koska se tarkoittaisi äärimäistä kaaosta täällä kotonani. Hädin tuskin olen edellisestä sekamelskasta selvinnyt ja nyt pitäisi muka toista alkaa saamaan aikaiseksi. -________-

Kiittäen pyydän, anelen ja rakastan, jos saan apua dilemmaani.

5 kommenttia:

 1. OMG Kenshin! :'DDD
  Öööh... aah Kenshinin hiukset, ikuinen ongelma. XD Olen itse kans joskus suunitellut cossaavan kyseistä miestä ja pakko ihan rehellisesti sanoa että en minäkään tiedä minkä värisen peruukin haluaisin... veikkaisin enemmän oranssiin päin koska se on minusta jotenki.. en mä tiiä.. ku mietin Kenshiniä ekana tulee mieleen se mangan oranssinen hiusväri. Mutta ei animen enemmän punaisemmassakaan ole mitään vikaa.

  Sori jos tosta mun höpötyksestä ei oo mitään apua..

  VastaaPoista
 2. Itse valkkaan tälläisissä tilanteissa sen joka näyttää paremmalta eli tässä tapauksessa oranssi!

  VastaaPoista
 3. Hmm... Ehkä kallistun enemmän tuohon punaisen puoleen. Itse ainakin pidän siitä eniten koska A) en pidä oransseista hiuksista, B) punainen näyttää parhaimmalta, ja C) ruskea on realistisin (näkyy paljon IRL), punainen on siltä väliltä koska sitä näkyy niin coneissa kuin arkipäivänäkin kaupungilla, ja oranssia ei näy kummassakaan... Toivottavasti auttoi edes vähän. ^^'

  VastaaPoista
 4. Kiitos hirveästi vastauksista! Menin tilaamaan peruukin, joka toivottavasti on jotain punaisen ja oranssin väliltä. Katsotaan mitä siitä tulee.

  VastaaPoista
 5. Tuosta Kenshinin hiuksen väristä, mieki olen tehny yhen hahmon kennen hiusvärit vaithu noin joka kuvassa sekä animeessa ja pelissä. Mutta päätin tehä TÄYS peliversion (kutten tykkän siitä paremin). Eli sen peliversion hiusväri, ase sekä vaateväri on eri kuin animeessa.

  Mutta jos muka enimäksen haluat tehdä sen Kenshinin animeversion niin valitse myös se perukki siihen että tulle "täydellinen" animeversio (vaikka saat tietysti osta oranssiperukkin myös!). Mut joo tiedän hiustuskassi...

  Tämöisessä tilanteissa ruukan ite valita jos haluan eniten tehdä peli/manga tai animeversion hahmosta. Saa sitä tietysti sekoita kumppiaki (olen nähny myös siitä hahmosta minkä olen ite tehny anime sekä peliä sekoitettu hyväältä se kans näyträ). Mutta me loppujen loppusa oman mieleen mukaan että tuntu paremin. Tässä vain minun mielipite.

  VastaaPoista