tiistai 21. elokuuta 2012

Minä muka pätevänä - Animeseminaari

Moi!

Animeseminaari oli ja meni. Hirveästi ei itse tapahtumasta jäänyt käteen, mutta saatiin kuvattua aikas paljon. Minun piti käydä katsomassa ohjelmaa... Ihan oikeasti piti, mutta se vähän niin kuin... unohtui. Mitään uutta pukua en jaksanut tehdä, eikä nyt pikapikaa mitään ideoita olisi ollutkaan. Tiesimme, että Vocaloideja tullaan näkemään ainakin toisena päivänä, mutta toinen jäikin sitten auki. Minulla oli muka suunnitelma laittaa Sesshoumaru toiselle päivälle, mutta satunnaisesta mielenjohteesta päätinkin vaihtaa suunnitelmaa lauantai-iltana.

Koska OF'n tanssinäytös oli sijoitettu lauantaille, vedin siis Lukan niskaan tuolloin. Meillä oli OF'n lisäksi oma pieni vocaloid ryhmä, johon kuuluivat Rorune SeeU'na, Kangaskasa Miki'nä ja minä. Oli hirmu jännää, vaikka Luka ei ole mitenkään "luonteen puolesta hallussa". Välillä oli itsellä sellainen olo, etten tiedä mitä teen. Onneksi saimme kuvattua ja edes joku kuva onnistui.

Kuvasi Woodi
Olen aina rakastanut Nukun (siis Valveen) isoa lasitiiliportaikkoa. Nyt sain jälleen todeta sen hienoksi ja kauniiksi. Taisimme olla hieman huvittava näky vessassa ja käytävällä, kun jonossa harjasimme toistemme peruukkeja. Jokunen ihan avoimesti hykertelevä ihminen tuli kohdattua.


 Myös OF'n kanssa tuli otettua jokunen kuva, ja olen taas laiska kakka ja kössin kuvia naamakirjasta.

Kuvasi Sami Räbinä
Tämä oli kuitenkin ainakin toistaiseksi Lukan viimeinen retki. Kengät sanoivat itsensä irti. Molemmat samalla hetkellä ja samaan tapaan. Vetoketjujen lukot menivät muusiksi, eikä korjausoperaatio tule olemaan pieni. Jos enää ikinä Lukasta kiinnostun saatan korjata kengät. Jos en, niin en.

Sunnuntaille päätinkin laittaa ex tempore'na Mariyan. Tuli hoksattua, että Mariya sopi ympäristöön todella hyvin, enkä ole häntä vielä koskaan edes kunnolla kuvauttanut. Mariya siis sai esiintymis vuoron seminaarin toiselle päivälle Sössömarun sijaan.

Kuvasi Kangaskasa
Ai niin... Olinhan minä muka mukana tässä tapahtumassa ihan aktiivisena osapuolena. Tuli jälleen tanssittua, mikä ei mennyt omalta osaltani ihan nappiin. Lämmittely ja kuulokkeiden parempi kiinnitys olisi ehkä auttanut.  No, se on kuitenkin nyt tehty.

En ollut hihhuleeraamassa ainoastaan musiikin tahdissa, vaan minua oli pyydetty jo aikaisin vuoden alussa mukaan cosplay-kisan tuomarointeihin. Suostuin oitis, mutta myöhemmin melkein itkeskelin sisarelleni mun, etten ole tarpeeksi pätevä tehtävään. Kide suurinpiirtein haistatti minulle paskat ja muistutti, että olen pian valmistuva vaatetusompelija. Tuomarointi oli loppupelissä todella mukavaa. Oli kiva jutustella ihmisten kanssa heidän puvuistaan, vaikka vain pikaisesti.

Tapahtuman kokohan ei ole mikään hilitön, joten kisalta ei kovin montaa osanottajaa voinut odottaa. Silti olin iloinen, että niinkin monta kisaajaa saatiin mukaan. Onnittelut vielä voittajille! Valitettavasti onnistuin syömään itseni kipeäksi (kirjaimellisesti) juuri ennen loppuseremoniaa... voi sitä derpin määrää, kun piti käydä julistamassa voittajat... Oli kivaa.

Kävime myös aikaisemin viimeviikolla kuvaamassa pukuja hieman vanhoissa tehdasmaisemissa. Kuvia sieltä ja seminaarista luvassa myöhemmin. Sekä pientä WIP-merkintää on luvassa, kunhan pääsen asioihin taas kiinni. Uskokaa pois edistystä on tapahtunut... vähän.

Fukka kiittää ja kumartaa.

1 kommentti:

  1. Pdhkjgfdsgk näin sut Lukana ja sulla oli yks tapahtuman hienoimmista cosseista, ainaki mun mielest, mutta en tiennyt ollenkaan että se olit sä. *köhjaolenmuutenkiturhanujoköh*

    Mariya cossin näin myös ja silloin taisin kuulla jonku sanovan 'Fukka' ja olin sillee "no miks toi nimi kuulostaa niin helevetin tutulta?" XD

    VastaaPoista