sunnuntai 26. elokuuta 2012

Tehdasseikkailu

Hoi!

Yritän nyt olla reipas ihminen ja päästä näistä kuvamerkinnoistä kunnialla läpi. Jo yli viikon takainen kuvaussessiomme tuotti ihan mukavasti tulosta, vaikka oman pukuni kuvaamista alkoi jo ilta painaa. Lähdimme siis kynyämään ihastuttavalle kuvauspaikallemme monen mutkan kautta. Itselläni ei ollut mitään asua, joka olisi aivan täydellisesti sopinut ympäristöön ja jonka olisin edes halunnut laittaa päälle, joten tein jonkinlaisen kompromissin ja otin mukaan Zidanen. Herraahan ei ole kunnolla kuvattu koskaan, vaikka se on jo vuoden ollut olemassa. Jotain kuvia on tullut otettua ja studiossakin on tullut käytyä. Silti on tuntunut siltä, ettei Zidanesta MUKA olisi materiaalia. No, nyt on.


Ympäristöhän oli aivan huikea. Rakastan tuota paikkaa niin kovasti ja sydämmeni itkee, kun tiedän, että ehkä  jopa vuoden päästä samalla paikalla kiikkuu kerrostaloja.
Välillä oli pakko kuvata ihan satunnaisia asioita, koska oli vaan niin siistiä.

Vahinko-otoksia, kun tehtiin ympäristön kartoitusta.
Lempikuvani koko päivältä.
Ken: Kangaskasa, Junpei: Woodi ja Akihiko: Rorune
Edellisellä kerralla, kun Zidane oli päällä, onnistuin hukkaamaan valkoisen kaulahärpäkkeen, joten sille piti keksiä korvike, kun en jaksanut väsätä uutta. Peruukin muotoilin uudestaan pesun jälkeen. Nips ja naps sieltä sun täältä ja vähän ilmavampaa ilmettä peruukille yleensäkkin. Muka päätin, etten upota peruukkiin yhtä paljon lakkaa kuin viimekerralla, mutta eihän tuo päätös pitänyt mitenkään. Lopputulokseen olen ihan tyytyväinen, koska sojottavat hiukset nyt ovat vaan niin siistejä.

Aikaisemmin ei ollut hirveästi kuvia Mage Mashers'en kanssa. Roikun kyllä puissa ja hihhuleeraan ihan muuten vaan, mutta suurin osa kuvista aseiden kanssa on tähän mennessä ollut ihan kakkoja. Nyt on jotakin edes. Mage Mashers'it ovat lempiosani puvusta heti mitättömän korvakorun jälkeen.
Zidane sopi lopulta parhaiten heinikkoon. Ilta-aurinko toi oman säväyjsensä viimeisiin kuviin. Kuvaajina toimi tässä seikkailussa Kangaskasa ja minä. Zidane luultavasti painuu nyt aika varmasti menneisyyteen, ellei joku jostain syystä onnistu ylipuhumaan minua sen jälleenkäyttöön tai ellei itselleni tule sellainen olo jostain puun takaa, että pitää päästä olemaan idiootti ja häntäinen.

Fukka kiittää.

PS: Tracon WIP-juttuja ja Animeseminaarin kuvia luvassa lähitulevaisuudessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti