perjantai 21. kesäkuuta 2013

Hups... Se olikin Mrs MacCon

Hoi!

Ja koska olen tehnyt koko päivän vähemmän hyödyllisiä asioita, kuten skypettänyt toiselle puolelle palloa, asentanut ohjelmia uudelle koneelle, tapellut sisareni kanssa puhelimessa ja ryystänyt erinäisiä nesteitä hattivatti-mukista, päätin näin yömyöhään olla vielä lisää hyödyllinen ja muokata kuvia. Hauskintahan tässä on taas se, että siirsin kaikki kuvat jo uudelle koneelle, mutta tutumpi PhotoShop on vielä vanhalla... Siinä piti sitten pallotella koneiden välillä, koska nettini on piuhan päässä eikä sitä saa molempiin koneisiin yhtä aikaa.

Kaikki kuvat by Kide
Saatte nyt jokusen uuden kuvan Alexiasta. Viikonloppuna otetut kuvat olivat Alexian osalta kohtuu samanlaisia eikä niitä ihan hirveästi otettu, joten laitan tänne vain kourallisen.


Asioita Alexiasta, joita en ehkä ole maininnut: Aleksian esiintyessä tässä asussa ei hän enää olekkaan neiti Tarabotti vaan rouva MacCon. Hoksasin moisen tässä päivällä... Alexia taitaa myös olla tähän astisista puvuistani kallein. En laskenut tarkkaa summaa, mutta arvioni perusteella tähän uponnut rahamäärä peittoaa Sesshoumarun budjetin.

Tuuli oli ihana.
Tässä puvussa oli paljon asioita, joista pidän. Hihojen lisäksi keepin "kaulus" eli kohoava pääntie on niin kiva. Pidän kohoavasta pääntiestä, ja selleinen oli myös opinnäytetyössäni. Nyt sain tehdä myös johonkin pukuun moisen ja tykkään! Alexia ei tosiaan ole vielä aivan valmis, koska aijon hieman kirjailla lisää asioita.

Pelleilin "haute couture" -poseerausten kanssa.
Alexia tulee ilmaantumaan tänä kesänä johonkin muuhunkin coniin, koska on niin kiva. Aluksi suunnittelin, että olisin osallistunut Euro Cosplay'hin tällä, mutta suunnittelu vaiheessa totesin, ettei lavaesitykseni rekvisiitan tekemiseen olisi aikaa, joten en edes ilmoittautunut. Ihan hyvä vain, että jäi välistä, koska taso oli niin kova tänä vuonna.

Fuu kiittää.

PS: Sieltähän se 100 lukijaa sitten poksahti, joten voitte odotella jotain epämääräistä lähitulevaisuudessa. Ideoita saa toki heitellä, koska tässä päässä lyö vähän tyhjää taas.

2 kommenttia:

 1. Tuo asusi on kyllä upea vaikken hahmosta mitään tiedäkään. Oon ite ompelijana / yksityiskohtien piipertäjänä tosi kärsimätön/kömpelö/laiska(/mikätahansaselitys), joten ihailen aina kaikkia jotka jaksaa piipertää hurjan nättejä koristeluja ja kaiken maailman hörselöitä ja saada ne vielä näyttämään siisteiltä ja kauniilta.

  Ja et ole muuten ainut jolle paljastuu hahmosta uusia juttuja ihan siinä pukuilun nurkilla; mulle selvis ehkä korkeintaan pari viikkoa ennen Desuconia, että Sakanachanilla on oikea nimikin. :D Ilmeisesti siitä on tullut tieto vasta Star Driver -leffan myötä, jota oo vielä päässy näkemään mistään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aahahahahahahahahaha! Minähän normaalisti lähden työstämään yksityiskohtia tosi nihkeästi, mutta monesti sitten käykin, että alan viilaamaan pilkkua, kun pääsen asian ytimeen.

   Tuosta nimihommasta voi syyttää vaan ihan puhdasta aivosolujen eksymistä, koska satuin asiasta vielä juttelemaan kaverini kanssa Desussa. Vertailimme hahmojamme ja totesin siinä syssyssä Alexian olevan naimisissa, mutta enpä tajunnut silti, että hänellä onkin toinen sukunimi jossain välissä :D

   Poista