maanantai 1. heinäkuuta 2013

Liethregveel, kavereiden kesken Rulca

Moooi!

Nyt vihdoin olen päässyt käsiksi Desuconissa sunnuntaina otettuihin kuviin. Innostuin kai, koska kuvamäärä ei ollut mikään hillitön, mutta sain niistä revittyä irti, omasta mielestäni, aika paljon kivoja kuvia. Kaikkia en edes viitsinyt säädellä...

Olen ehkä nähnyt tällaisen kuvan ennenkin...


Kuvaajana toimi Rorune ja ihastuttavana Valdriguena woodi. Molemmat siis seikkailevat yaoi-mangassa Crimson Spell.


Ruruka on siis pyörinyt cosplay-listallani jo tämän blogin syntypäivistä lähtien. Peruukitkin olen omistanut lähes yhtä kauan. En tiedä varmasti, miksi Ruruka ei ole saanut potkua aikaisemmin, vaikka pidän hahmostakin kovin. Lopullinen päätös kai tuli viime keväänä ääneen pohtiessa, kun woodi sanoi, että Desucon kävisi hänen puolestaan hyvin Valille. Ja Jamesin valkoisuuden innoittamana sain lopulta Rurukan tehtyä. Yay sille!

I has some pupu powers!
Mitä sitä Rurusta sanoisi? Se on kiva päällä, vaikka skitsosinkin koko ajan, ettei puku menisi likaiseksi ja pöksyt meinasivat välistä tippua (huono minä). Lopulta ainoa näkyvä tahra, joka sunnuntaina pukuun tuli, syntyi siitä, kun itse astuin helmani päälle. En ole aivan varma sopiiko oma pallonaamani Rurukalle, niin hyvin kuin haluaisin. Ayano Yamanen nätit pojat ja kauniit miehet yleensä ovat pitkäkasvoisempia. Olen tietoinen, etten voi olla animua.

Eeppistä hiusten leijuntaa.
Emme valitettavasti saaneet huijattua itsellemme ketään Hallwil'ksi. Siksi ehkä hahmokemiat ovat vähän sekaisin. Val siis on sarjan päähenkilö ja hänen vastaparinsa on Hallwil. Ruruka on se vaivaantunut kolmas pyörä. Paitsi, että Ruruka ei ole asiasta vaivaantunut.


Vaikka sarjassa annetaan vähän väliä pientä vihiä siitä, että Rurukaa kiinnostaisi päästä Valin pöksyihin, silti heidän välillään tuntuu olevan molemminpuoleinen ystävyys. Yritimme (kai) viedä kuvien teemaa vähän siihen suuntaan. Mutta voi sitä kaikkea rivouden määrää, mitä suustani tuli koko sunnuntaipäivän ajan!

Ystävyyttä? Köh köh...
Koska kynnet olivat ihanat.
Ainakaan toistaiseksi ei Rurukaa olla näkemässä uudestaan. Se on kyllä hyvä puku 'äkkiä jotain kaapista johonkin' -tarkoitukseen.

Fukka kiittää!

Myöhemmin sitten Acon asiaa taas ja muuta höpötystä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti