keskiviikko 13. elokuuta 2014

Duke näytti naamaansa - A-seminaari 2014 kai?

Hei!

Animeseminaari meni. Pyörähdin paikalla, halailin, katsoin osan cosplay-deitistä ja lähdin. Perjantaina työpäivän aikana mietin sitä, että 'yhyy kaverit on jossain kirjaston liepeillä puvut päällä'. Siksi suikkelehdinkin kotiin töistä sen sijaan, että olisin pyöräillyt suoraan kirjastolle. Heitin Gakupon päälle ja huristelin autolla kirjastolle (BTW ei mikään huomaamattomin yhdistelmä, kun ajelin kuplavolkkarilla Gakupon värmeissä).

Tervetuloa Ouluun!
Kuvasi Kide
Vaikka seminaari muuttui enemmän Gakupo-kuvauksiksi omalta osaltani, haluan hieman kirjoittaa mielipidettä asiasta. Ohella saatte kuvamateriaalia, jonka on tallentanut Kide.

Todisteita siitä, että olin kirjastolla.
On kiva, että tämän alueen tapahtumat yrittävät sinnitellä pinnalla, mutta mielestäni aina sinnittelyssä ei ole mitään järkeä. Jos rahoitusta tai sen hankkijoita tai ylipäänsä tapahtuman tekijöitä ei löydy tarpeeksi, niin on turha lähteä vääntämään mitään väkisin. Animeseminaari oli hyvä esimerkki siitä. Tilat olivat kammottavat eikä tapahtuman yleistä toimivuutta oltu ihan saatu hanskaan. Yritystä oli, mutta se ei tällä kertaa riittänyt. Olen tykännyt seminaarin alkuperäisestä linjasta olla enemmän asiapainotteinen tapahtuma (sehän on seminaari), mutta myöskään sen muuttuminen enemmän conin tapaiseksi härdelliksi ei ole minua haitannut. Nyt ehkä ei oltu aivan kartalla siitä, että kumpaa puoletaan enemmän.

Bitches.
Kaikki tämä sen perusteella, mitä näin perjantaina ja mitä olen internäättettiä seurannut. Se ainoa ohjelman osanen, jonka näin oli siis deitti. Sekin vain ja ainoastaan, koska mun hutsut jotkut eräät oli nyitty siihen mukaan. En ole vuosikausiin käynyt oikeasti katsomassa cosplay-deittiä. Jonkun kerran olen vasten omaa tahtoani katsonut niistä osia, mutta konsepti ei ole makuuni. Ideana se on aivan täysin puhkikulutettu, väkisin väännetty ja toistaa itseään. Seminaarin deitti vahvisti mielipidettäni edelleen.

Saanko esittäytyä; Gakupo, sekopäinen aristokraatti.
Kuvasi Kide
Kuvasi Kide
Ihan hukkaan ei onneksi päivä mennyt. Oulun kaupungintalo osoittautui oikein päteväksi ympäristöksi kuvata Gakupoa. Herrasta on vain jokunen kuva, jotka voidaan laskea kahden käden sormilla. Oli siis aikakin vähän ulkoiluttaa herraa.

Kuvasi Kide
Gakupo on pukuna jotenkin hassu; en ikinä muista sen olemassaoloa ja omasta mielestäni puku itsessään on aika meh. Pidän puvusta kyllä kovasti, mutta en pidä sitä niin näyttävänä kuin moni muu tuntuu pitävän. Ja kuten arvelin puku on nyt iso ja istuu vähän hassusti päälle. Pienentäminen ei olisi iso juttu, mutta ainakaan tähään hätään se ei houkuttele millään muotoa.

Kuvasi Kide
Joku päivä kasaan haaremini yhteen ja etsimme jotkin hyvät sisätilat, jotta hieman lähdeuskollisemmat kuvaukset on mahdollista toteuttaa. Sitä odotellessa.

Naisia...
Kuvasi Kide
Kuvasi Kide
Minulla oli oikein kivaa Gakupon kanssa ja hieman harmittaa, kun kameran muistikortti täyttyi juuri sillä hetkellä, kun löysimme upean portaikon. Ihan varmasti vedän herran niskaan vielä jossain välissä vain ja ainoastaan siksi, että saisin kunnon kuvia tuon talon edustalla. Kattokaa ny:

Kuvasi Kide
Paljon tuli hyviä kuvia kaikesta huolimatta. Voinpahan sanoa, että Gakupoa on kuvattu edes vähän. Naisia oli ikävä, mutta on sentään jotain. Yleensä kameran olessa lähellä en onnistu rentoutumaan kunnolla juuri missään hetkessä, joten olin hyvin hämmentynyt, kun kuvieen seassa vastaan tuli tämä:

Kuka tuo on?
Kuvasi woodi
Näytän 13-vuotiaalta... joltain. En todellakaan itseltäni ja vielä enemmän hämmentää se, että Venomanian vaatteissa... Mitä höpöä?

Fukka kiittää ja toivoo, että olisi aikaa, koska asiaa tänne blogin puolelle olisi vaikka mitä.

2 kommenttia:

  1. Mä muistan nähneeni just ku olin porukan kans menossa kaupungille että näimme auton mikä saapui kirjastolle ja siinä istui joku jolla oli liila peruukki ja muistan eka ajatukseni olleeen "hei onks tuo Gakupo?". Nyt jäin miettimään että olitko se sinä. xD En muista ollenkaan mikä auto mutta tuo peruukin sävy täsmää. :'DD Se tais olla just silloin ku itse lähdimme tapahtumasta pois, koska tylsääääää. Toivottavasti seuraava Animeseminaari olis parempi, tänä vuonna oli kyllä aikamoista kuraa.

    VastaaPoista
  2. Oon aivan erinomainen "hätävara" Kangaskasa...kuvistani tuli jopa näyttökelpoisia.

    VastaaPoista