sunnuntai 3. elokuuta 2014

Hämmentävät siniset silmät

Terve!

Ensiviikolla olisi Animeseminaari. Olen töissä, joten minua siellä tuskin nähdään ja jos nähdään niin puvutta. Kokkocon loppui kai tännään. Hups... unohtu. Kaikesta tästä huolimatta vapaaviikonlopusta on otettu iloa irti. Lähdimme pienoisella seurueella kuvaamaan pukuja. Itse kaivelin esiin ja laitoin valmiiksi Naruton, koska viimeksi, kun se on ollut päällä, puiden lehtitilanne on ollut hieman heikohko. Paljon paljon kuvia luvassa.

Kuvasi Kide
Jätin aamusta piilarit ja Sage-mode-meikit pois, koska halusin kuvia ihan tavallisesta Narutosta. Otin värkit mukaan, että olisin voinut ne jossain vaiheessa lisäillä, mutta eipä tuota tullut tehtyä. Oli erityisen mukavaa olla ilman tekoripsiä ja piilareita.

Näin sujui vaatteiden vaihto. Olin herrasmies enkä kurkkinut.
Kuvasi Kide
Lähdimme kohti pensasta ja merenrantaa. Väkimäärä hieman yllätti, koska päivä ei ollut mikään lämpimin ja olimme aika syrjäisellä rannalla. Yleensä olemme saaneet kuvata kohtuu yksiksemme, mutta tällä kertaa meillä oli ihan kunnolla yleisöä. Leijasurffaajia ja eläkelläisiä. Kyseltiin onko polttarit. Ei ollut. Oltiin taideopiskelijoita.

Kuvasi Rorune
Kuvasi Rorune
Asia, mikä minua huvittaa ja samalla ärsyttää suuresti; tuo puku on minulle iso. Vyötäröni on pienentynyt rutkasti ja kiloja on karissut. Milloin ja miten? En tiedä, mutta vanhojen pukujen kanssa sen huomaa. K-On-mekko on tehty lähes vuosi sitten, joten sen kohdalla ymmärrän hyvinkin, miksi se on iso. Mutta Naruto mitä kakkaa? Sinäkin Brutukseni. Housut ei enää pysy jalassa.

Kuvasi Kide? Rorune?
Kuvasi Kide? Rorune?
Narutosta saatiin silti paljon iloa irti. Herp derp oli päivän teema ja en ole varma ovatko jotkin kuvat koskaan näkemässä päivänvaloa. Ottakaa silti vähän peeloilua. Tämä materiaali  on vielä ihan pehmoa...

Kuvasi Kide
Giffit on parhaita.
Jokunen videopätkäkin tästä reissusta jäi. Voi olla, että ne nähdään täällä joskus tai sitten ei.

Metsästä siirryimme enemmän urbaaniin maisemaan, koska Rorunen Skip Beat -hahmo, ei oikein istunut rantaan tai pensaaseen. Höpö kuvauskärpänen pääsi sitten minua puraisemaan ja keikuin loppu päivän suurimmaksi osin kamera kourassa. Ja koska olimme aikalailla keskustassa, tuijottelijoita tuli ja meni.

Tämä on jotenkin hellyyttävä kuva. Kaverit on parhaita.
Kuvasi Kide
Ahdistuin randomeista Naruto-tunnistajista...
Kuvasi Kide
Vähän löytyi vielä nurmikkoa, missä kuvata Narutoa, ennen kuin ääretön väsymys ja nälkä iski. Omat suosikkikuvani ovatkin kaikki nurtsilta.

Se tunne, kun omat silmät hämmentää...
Kuvasi woodi
Muutakin rekvisiittaa oli, mutta Gama-chan on paras.
Kuvasi woodi
Kuvasi woodi
Jossain vaiheessa talvella pohdin, pitäisikö hankkia siniset piilarit Narutoa varten keltaisten ohelle. Ihan hyvä, että jätin hankkimatta. Hukkaan olisi mennyt rahat, kun omilla simmuilla pärjää näinkin hyvin.

Lempparit
Kuvasi woodi
Nyt on taas yksi puku, joka kaipaa kuvausta, vähemmän. Jos joskus saisi sen Gakupon, James'n ja Kenshin'nkin kuvautettua. En sitten tiedä, miten isoja ne puvut sitten ovat. Kenshin nyt ei ole mikään ongelma, mutta Gakupo voi olla ihan mielenkiintoinen tapaus.

Fukka kiittää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti