tiistai 31. toukokuuta 2016

Studion katkua

Moi!

Desucon on tuloillan ja minä yritän viivytellä puvun kanssa niin monella tasolla. Onneksi siihen on tarjoutunut tilaisuus jos toinenkin.

Minua ja Rullarinkeliä lähestyttiin jokin aika sitten Focus Klubin (Focus Studio) puolesta, josko meistä olisi heille malleiksi. Tuomas oli löytänyt Kalevan vanhan artikkelin Rullarinkelistä ja minusta. Minulla kävi tuuri ja seuraava lauantai sattui olemaan vapaapäivä, joten pääsin kokeilemaan jälleen studiokuvauksia. Olen ollut kunnon studiossa kuvauksissa viimeksi... 2011? Hyvin samanmoisissa merkeissä.

Laitoin kuvia jokusesta puvusta Tuomakselle ehdolle. Lopulta ahdoin itseni Alexsian korsettiin vuodelta 2013... voi apua. Minulla oli suunnitelmia käyttää Alexiaa uudestaan jossain kesän tapahtumista, mutta nyt voin hyvin antaa Alexialle rauhan ja tunkea sen varastokomeroon.

Kuvaaja: Ismo Alajärvi
Vuodet tämän harrastuksen parissa ovat jotenkin tuottaneet tulosta. Jollain elämän ja olemisen osa-alueella. Kameran eteen ja täysin uusien kuvaajien kohteeksi joutuminen ei ollut yhtään niin jännittynyt kuin muutama vuosi sitten. Olen kai napannut mukaani edes jotain vinkkejä myös luennoilta tässä matkan varrella.

Kuvaaja: Tuomas Luukkonen
Studiolla oli tietenkin pelit ja vehkeet ja kuvaajina toimivat Tuomas Luukkonen ja Ismo Alajärvi. Koko touhu oli niin eri sfääreissä kuin yleensä cosplay-kuvauksissa on. En pidä itseäni kovin vakuuttavana poseeraajana, mutta nyt ei tehty mitään muuta kuin poseerannut. Jotenkin tällä tavalla huomionkeskipisteenä oleminen oli hyvin jännittävä ja erilainen kokemus. Sain hyvin selkeää ohjausta, mikä varmasti helpotti omaa tekemistäni hurjasti.

Kuvaaja: Tuomas Luukkonen
Minulla oli tosi kivaa ja olen taas yhtä kokemusta rikkaampi. Varsinkin savukone sai sisäisen, pienen steampunk-fanini hyppimään riemusta. Alexia ja savua! Tämän seikkailun johdosta olen pääsemässä uuteen seikkailuun heti perään. Nyt pitää kuitenkin yrittää keskittyä Fujimotoon, joka toivottavasti valmistuu Desuconia varten.

Fukka kiittää!

Kuvaaja: Ismo Alajärvi

2 kommenttia: