maanantai 4. lokakuuta 2010

On saanut aikaan

Moi!

Hetkellinen epätoivo oli jo minut vallata, kun ei mukamastensa tullut mieleen, mistä sitä kirjoittaisi. Kuitenkin pieni ääni pääni sisällä kehotti minua muistelemaan, mitä sitä tulikaan kirjoitettua ihan alussa. Voin iloisesti todeta, että tämä blogi on onnistunut ainakin joissain tehtävissään. Vaikka en edeleenkään tiedä, milloin tulen seuraavan kerran puvun päälleni vetämään, olen silti saanut pidettyä yllä motivaatiota ja iloa cosplay'n suhteen. Olen jopa saanut jotain aikaiseksi ja dokumentoinut lähes jokaisen tekovaiheen.

Ensimmäisenä to-do -listallani on jo pitkään ollut tuo, jo mainittu, FF DISSIDIA'n Zidane. Yhtenä syynä herran väsäämiseen on hänen ihastuttavat aseensta. Eräs tylsä launatai-iltapäivä onkin syynä siihen, miksi minulla tällä hetkellä on kaksi pahvi "tikaria".Vaikka ne eivät ole paljoa tuosta edenneet, rakastan niitä suunnattomasti jo nyt. Ne vaativat vielä hieman massaa ennen, kun pääsen maalipintaa taiteilemaan. Alusta lähtien tarkoitukseni oli tehdä sellaiset propit, jotka pysyvät ehjinä, vaikka huitoisin niillä auton ikkunasta, kun mennään nopeudella 80km/h.

Sitten palasinkin kankaan kimppuun... Jos haluatte ikinä nähdä maailman rumimmat kengänpäälliset, kilauttakaa. Olen elämäni aikana tehnyt vain kahdet kengänpäälliset, ennen näitä uusimpia, ja molemmat parit ovat olleet jotain totaalisen järkyttävää. Ohjeita on kovalevy täynnä, mutta näyttää siltä, että minä vain en osaa. Siksikin juuri olen kohtuullisen tyytyväinen siihen, mitä sain tällä kertaa aikaan.Antakaa anteeksi peili... Tässä on siis vain pohja, jonka päälle tulen rakentamaan softiksesta kunnon KENGÄT, jahka saan tilattua Hobby-Point'sta tarpeeksi isoja levyjä softista. Tästä kaupungista, kun ei löydy kuin tuota perus A4-kokoa, joka on aivan liian pieni. Kaavoitusta ja kokeiluja on jo tehty.Tämän cosplayn takia olen myös hyvin ristiriitaisessa tilanteessa. Tilasin nimittäin peruukin tätä varten, mutta nyt olen niin ihastunut siihen, että en ehkä raski sitä leikata. Hyvälaatuiseksi peruukiksi se ei ollut mitenkään kallis, joten vaihtoehto olisi, että tilaan toisen samanlaisen...Kyllä, olen surkea ottamaan kuvia. Eikö tämä merkintä todista sen jo aika hyvin?

Siinä taitaakin olla kaikki, mitä voin Zidane'sta tässä vaiheessa kertoa. Toinen keskeneräinen puku on olemassa, mutta motivaatio sitä kohtaan on jossain... kaukana. Se on ollut samassa tilassa jo lähes puolivuotta.Ennen hyvästejä voisin murmuttaa siitä, kuinka kovin tahtoisin lähteä katsomaan World Cosplay Summit'n Suomen karsintoja, mutta en ole varma pääsenkö. Olisi ihanaa päästä taas näkemään, mitä suomalaiset pukuilijat haluavat(kehtaavat) maailmalle viedä. Kaksi vuotta sitten olin karsintoja katsomassa, ja vaikka ne eivät mitään elämää mullistavaa olleet, harmitti viime vuonna, kun en päässyt katsomaan. Koska asun hevon jeerassa ja matkustaminen on kallista, piti valita TsukiConin ja WCS'n väliltä. TsukiConissa en ennen ollut käynyt, joten sinne mentiin. Nyt jälkeen päin harmittaa, koska varmasti kaikki, jotka TsukiConissa olivat viime vuonna, tietävät millainen floppi se oli. Toisaalta, Zidane voisi käydä ehkä jo tänä syksynä näyttäytymässä...

Nyt sanon kiitos ja lukemisiin.

2 kommenttia:

  1. Zidanen veitset ovat kyllä jotain hienoa~ *u* Odotan innolla edistymistäsi niiden suhteen.

    Peruukkiongelma tuli tutuksi Syncin kanssa. Oli niin nätti ja kaunis vihreä peruukki, joka malliltaan sopi (omasta mielestäni) minulle täydellisesti, mutta eipä ole enää. ;_; CosWorx ei ole halvimmasta päästä ja omat hiukseni ovat turhan pitkät päivittäiseen peruukin käyttöön, mutta ehkä vielä joskus...

    VastaaPoista
  2. Luca: Onneksi ei ole CosWorx'n peruukki. Kannatan Ebay'ta; halvempi, suurempi valikoima ja tuotteet tulee nopeammin. Enkä nykyään, CosWorx'n uudistuksen jälkeen, enää tunnu löytävän sieltä käyttökelpoisia perukkeja.

    VastaaPoista