sunnuntai 2. tammikuuta 2011

Vaikkuttavia tekijöitä...

Hyvää uutta vuotta!

Uusi vuosi tosiaan potkaisee käyntiin, mutta eipä tuo hirveästi elämää järkytä. Kouluun pitäisi mennä takaisin, mikä on ihan mukukava juttu, mutta työssäoppiminen sen ohella ei tahdo kiinnostaa. Tässä tulee nyt se merkintä, jonka oli tarkoitus ilmestyä jo viime vuoden puolella. Kerron hieman mitä puvuille kuuluu tai toisin sanottuna missä liemissä ajatukset tällä hetkellä marinoituvat. Joissain kohtaa olen saanut aikaan ja joissain taas en.

Zidane on edennyt, mutta olen laittanut sen hetkelliseen pannaan. Zidanen aseet ovat edenneet. Viimeksi ne näyttivät hyvin surkeilta, mutta nyt ne alkavat jo muistuttaa jotain. Muutenkin ihan realistisista aseista kiinnostuneena ilmintymänä, olen hyvin ylpeä siitä, että onnistuin tasapainottamaan molemmat veitset niinkin hyvin, että ne pysyvät pystyssä ihan ilman mitään tukea. Lisäksi olen yrittänyt tasapainottaa ne myös terän ja kahvan suhteen, joka näyttää jo tässä vaiheessa hyvältä. Luulen onnistuvani. Ja isi tulee olemaan ylpeä.

Veitsien tekeminen on ollut hauskaa ja tuskallista. Terien maalaus otti päähän enemmän kuin laki sallii, koska en viitsinyt ostaa kalliita spray-maaleja. Maalasin terät lopulta akryyleillä, jotka olen joskus muinoin ihan muihin maalailuihin hankkinut. Pieniä vippaskonsteja piti käyttää, että jäljestä tuli edes tuon näköinen. Toivottavasti se ei ole aivan ulalla (tuijottanut noita niin paljon, että omat silmät alkaa jo pettää). Maalaus kesti ja seuraavana aamuna, kun olin saanut työn tehtyä loppuun, jouduin ärsyttävän ironiseen tilanteeseen; koulumatkallani katselin taivasta ja totesin sen vittuilevan huonosti tehdystä maalaustyöstä.

Sormisuoja toimi paremmin kuin odotin. Hieman oli sen kanssa arpominen, koska art-kuvissa ne näyttävät eriltä kuin itse pelissä. Pikselit ovat ihania. Pelissä sormisuojat ovat enemmän kulmikkaat, ja tuota versiota olen nähnyt suurimmalla osalla DISSIDIA Zidane -cossaajista. Päätin itse kuitenkin mennä art-kuvan perusteella, koska ne ovat yksinkertaisesti nätimmät.

Veitset kaipaavat hieman vielä työstöä; maalia, massaa ja lopulta saan kiinnittää niihin killuttimetkin. Muu puku onkin sitten aivan toinen juttu. Ostin housujen kankaan ja löysin liiviinkin kankaan, kaavatkin piirtelin, mutta homma tökkäsi, kun äitini nauroi minulle isoon ääneen, kun olin lihonut. Kilot saavat lähteä ennen, kun aijon tehdä yhtiäkään housuja. Zidane on pannassa siihen asti.


Pukusuunnitelmani meni virallisesti mönkään ruokatottumusten takia, mutta se ei ole ainoa asia, joka sotkee päässäni. Koulussa olemma tehneet kaikenlaista jännää. Hameen peruskaavan piirto sai Cosmos'n nousemaan listallani. Nyt siis kutkuttelisi jo naishahmokin aika pahasti. Katsottuani Maria+Holic'n listalleni on myös pompannut aivan uusi hahmo, jonka aijon satavarmasti tässä vuoden aikana tehdä. Mariya Shindou pääsi suosikkihahmojeni joukkoon jo sarjan ensimmäisen jakson aikana, ja sillä varmasti pysyy sen verran paskiaina hän on. Mariyan tekemistä pönkittää vielä se, että seuraava työmme koulussa on kauluspaita. Koulu helpottaa elämää, kun ei aina tarvitse metsästää kaavoja tuli perseen alla vaan ne piirtää itse tuosta noin vaan.

Suunnitelmat muuttuvat varmasti tulevaisuudessakin. Asiaa ei helpota se, että olen kohta tahkonnut Persona 4'n läpi ja jopa tykästynyt tiettyihin hahmoihin ja Persona 3 odottaa sivästi hyllyssä peluutaan, mutta nyt mennään näillä hahmoilla. Kesälle pitäisi keksiä joku mahtavuus...

Fuu kiittää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti