perjantai 16. joulukuuta 2011

Karva-asiaa

Hellurei!

Nyt ei sitten ole kyse mistään karvan kasvatuksesta, poistosta tai ihmiskarvasta yleensäkään. Asiaa peruukeista. Uutta ja vanhaa on luvassa.

Viimeinkin onnistuin keräämään rohkeuteni ja lähdin työstämään Mariyan peruukkia, ja sain sen jopa lähes valmiiksi. Pientä viilausta vaille vain, mutta pitää pohtia seuraavaa toimintasuunnitelmaa. Minä siis en osaa leikata peruukeita ja oli aika lailla itkussa pitelemistä Mariyan otsiksen kanssa. Alunperin peruukki näytti tältä.

Tämä ei ole Misa Misa!
Epätoivoisen käsittelyni jälkeen se näyttää siedettävältä. En ole siihen tyytyväinen, mutta hoksattuani asian ytimen, onnistuin edes jotenkin saamaan tämän kuosiin (se oli hirveämpi, uskokaa huviksenne). Väri on edelleen todella vaalea, ja luultavasti aion sen vielä värjätä, mutta tuskin kerkeän ennen Frostbite'a. Olkoon sitten vaikka Albino-Mariya. Yritti tämä peruukki minua puijatakin, nimittäin sillä, että sen pieni pyöreä skin-top ei ollutkaan keskellä päätä, vaan hieman sivussa.

Mariyalle aion ostaa punaiset piilolinssit, kunhan löydän jostakin edes jotenkin luonnollisen väriset. Yhdet punaiset minulla on jo, mutta ne ovat aivan liian räikeät tätä kokonaisuutta varten. Jostain syystä ainoat kohtuu luonnollisen väriset punaiset piilolinssit, mitä internetin ihmemaailmassa myydään, ovat Sharingan-mallisia... WHY?! OH WHY?!

Tässä hiljattain sain myös päätettyä suuren dilemmani erään hahmon tekemisestä. Tilasin sitten tuolle hahmolle peruukin, kun lähti niin halvalla. 8€ hinta pisti hieman miettimään, että onkohan tuosta peruukista mihinkään. Eilen se kuitenkin oli postiluukusta tupsahtanut sisään ja kerkesin sen kotiin tullessani talloa ennen kuin sain sen ulos paketista.

Saanko esitellä; uusi ihastukseni.
8€ tästä ihanuudesta on aliarvioitua! Valitettavasti en onnistunut ottamaan kuvaa, jossa tuo peruukki olisi päässyt oikeuksiinsa, mutta voin taata, että se on tuuhea, kaunis ja ihana. Tilaan ehkä toisen, niin voin laittaa tämän hyvillä mielin palasiksi (tämä ajatus toistuu aina uuden peruukin kanssa). Hahmosta lisää myöhemmin, mutta sen voin sanoa, että alunperin etsin paljon lyhempää peruukkia. Peruukki saapui myös todella nopeasti, vaikka en saanut mitään tiedotteita myyjältä missään välissä. Lie onko tällä ollut osasyy:

Kotitaloustuote?
Olen tottunut siihen, että peruukkini saapuvat pusseissa, joissa lukee 'gift', 'wig' tai jopa 'wigg', mutta 'Household article' on ihan uusi juttu. Yhdyn kuitenkin tämän peruukin myyjään ja olen sitä mieltä, että peruukin pitäisi olla kotitaloustuote.

Kehun tätä uutta karvalastani vähän lisää. Tämä on ensimmäinen peruukkini, joka oikeasti sopii omaan päähäni. Minulla on pieni pää. Yleensä peruukit ovat minulle aivan liian isoja, vaikka kiristäisin ne kuinka tiukalle. Ja vaikka peruukki pysyisi lopulta ihan hyvin päässä, niskalätkä ja korvien kohdat vaeltavat aina jossain väärillä mailla. Mutta! Kerrankin olen onnistunut hankkimaan peruukin, joka sopii täydellisesti, eikä tarvinnut laittaa edes kireimmilleen. Tämä peruukki <3

Tästä jatketaan ja katsotaan, mitä saan aikaan joululomalla. Pitäisi tehdä ihan omia sekä OF'n juttuja. Tulevaisuudessa on kuitenkin luvassa suuria pohdintoja erinäisistä asioista.

6 kommenttia:

 1. Joo itsekkin olen saanut välillä ihmetellä noita peruukkipaketin kuvauksia, vaikka mitä 'elektronisia laitteita' sieltä on tullut XD Jännää.

  VastaaPoista
 2. Elektronisia laitteita? XD Tätä odotellessa! Hihihihihihihihiihihihihihihihi!

  VastaaPoista
 3. Ihanaa, että on muitakin jotka vähän arkailee peruukkien muokkailemisen kanssa. :') Itelle on aika iso kynnys uskaltaa koskea mihinkään, etten vaan pilaa peruukkia, hyhhh.

  En tiedä tarkalleen minkälaisia punasia linssejä oot ettimässä, mutta. Mulla on yhdet punaset piilarit, joissa on vähän mustaa reunassa, ja niistä on sanottu että ne on yllättävän "luonnolliset" (sikäli kun punaset silmät voi olla luonnolliset :D). Monesti nimittäin näkee niitä kokopunaisia linssejä, joista paistaa heti läpi se, että hei-katsokaa-minulla-on-piilolinssit(-jotka-ostin-cybershopista). Tykkään ite noista mustareunasista paljon enemmän.
  http://i47.photobucket.com/albums/f186/Kommandotar/punasimmut.jpg
  http://ashy-boy.deviantart.com/art/The-king-s-garden-251516814
  ^ tuossapa näkyy.

  Taisivat olla nuo: http://www.youknowit.com/online-shop/edit-twilight-volturi-vampire-contact-lenses-pair409226.cfm

  VastaaPoista
 4. Moi, oli pakko kysyä, mistä ostat noita peruukeita? Olen ite miettinyt et olis vihdoin kiva tilata etellekki :)

  VastaaPoista
 5. Riikka: Ebay'sta olen tilannut suurimman osan peruukeistani. Nuo kaksi ovat juurikin sieltä.

  VastaaPoista
 6. Kiitti vinkistä, näyttää olevan aika edullisiakin

  VastaaPoista