maanantai 20. helmikuuta 2012

Oh! Mariya-sama!

Nönni!

Aivan täydellisesti menin ja unohdin, että piti tännekin kuvia Mariyasta tukki. Asia korjaantunee nyt. Kaikki kuvat ovat sitten Rullarinkelin ottamia ja muokkaamia. Rulliksella voi olla vielä lisää kuvia jossain kätköissään, joista minä en tiedä, mutta tässä nyt jokunen.











Mariya oli hassu kuvattava. Oli itsellä vähän homma hukassa, kun ei osannut päättää näyttäisikö sitä kaunista enkelinaamaa vai pitäisikö sitä virnuilla ilkeästi. Enkä osaa olla mitenkään paijattavan söpö, joten yritin ehkä liikaa kääntyä sen pikkupaskiaisen puoleen. No, paremmissa puitteissa sitten uudestaan ja paremmin.

Mariyasta pukuna ei ole varmaan mitään uutta sanottavaa. Ompelin paidan, liivipaidan, rusetin ja hameen. Perukki ei edelleenkään tyydytä, mutta en tunne sitä kohtaan enää niin paljoa inhoa. Kenkien kanssa kävi hyvä säkä, kun satuin ne löytämään kirpparilta täysin käyttämättöminä ja melkein omaa kokoani. Silputtua tyynyliinaa sisään, pohjallinen päälle ja sopivat täydellisesti. Ensimäiseksi koulupuvuksi tykkään kovin. Piilarit tuli tilattua aika kiireellä, mutta lopulta ne olivat aivan ihanat. Mukavat silmissä ja hyvänväriset.

Fukka kiittää ja kumartaa.

3 kommenttia:

  1. Aivan ihania kuvia! Ja puku on todella hieno, kuin livenä ja kuvissa!

    VastaaPoista
  2. Hei. Tosi hienoi kuvii! =) Itse en harrasta cossausta mut oon kiinnostunu.
    Piirtelen mangaa ja pidän blogia. Jos olet kiinnostunut blogistani katso tästä.
    http://senkkupets-star.blogspot.com/
    Liity jos haluat.

    VastaaPoista