sunnuntai 3. maaliskuuta 2013

Pöllin kaikki teidän pokémonit!

Hellou!

Desussa saatiin jokunen kuva Jamesista otettua ja, koska en jaksa odottaa kesään asti kuvauksia, saatte nähtävälle näiden kuvien "parhaimmistoa". Vaikka James ei ihan omaan mieleeni natsannut, onhan se ihan unelma hahmoja minulle. Mielialat ailahtelevat ihan laidasta toiseen ja kehon- sekä kasvojenkieli on hyvin vahvaa. Siksi myös odotan tuota kesän kuvaussessiota ihan käpynä.


Nuo housut ;____;
Kuvaajana toimi tällä kertaa Jasu. Kiitos siis hänelle, että sain edes jonkun kuvan tästäkin puvusta näin äkkiä.  Harmittava seikka, mikä tässä puvussa omasta mielestäni mättää on se, että silmäni eivät näy hiuksista läpi. Heh.


Kuka muistaa kultaisen poke-pallon tarinan?

Kuten näkyy minulla oli taas hauskaa.


Lemppari :D Tähän kuvaan pitäisi liittää ääniraita.
Myös meikin kanssa piti tehdä kokeiluja ja pohtimista. Testasin monen moisia rajauksia, mutta aina näytin ihan liian tytöltä. Vaikka olemme todenneet, että James on Pokémonin pakollinen bishounen, über-tyttömäinen meikki tytön naamassa olisi mielestäni mennyt vähän yli. Siksi päädyin näinkin yksinkertaiseen meikkiin.

James on nyt säilötty matkalaukkuun ja ullakolle muutaman muun puvun kanssa. Se saa siellä odotella tulevaa ja kuvia superkuuman Jessie'ni kanssa ja muun köörin kanssa.

Fukka kiittää.

3 kommenttia:

 1. Oooh James! Hienoja kuvia! :D
  Nyt minulle iski into että vois myös itse cossata Jamesiä.. oi tätä nostalgian määrää.

  VastaaPoista
 2. Suuri rakkaus. <3 Ei voi muuta sanoa tähän pukuun! Minusta James sopii ihan loistavasti sinulle, varsinkin kun uskallat ilmeillä niin vapaasti. Plus lavameiningitkin näytti todella hyvältä! ;3

  VastaaPoista
 3. Ihan oikeesti, ite vaan hajoilen koko hahmolle. Välistä piti lyödä päätä seinään, kun tuli sellanen epätoivonen: "En nyt oikeesti ole tehnyt James-cossia, enhän?"

  Mutta kiva, jos tykkäätte :D

  VastaaPoista