torstai 12. syyskuuta 2013

Ihan mielissään odotan

Terve!

Tracon on ihan kohta! En kestäääääää! Pääsee Tampereelle ja saa matkustaa huippujen ihmisten kanssa! Ja molemmat puvutkin on niin kivoja! Näillä näkymin Tracon tulee olemaan jotain parasta.

Mutta siis... joo... Gakuposta ei viimeksi ollut juuri mitään näytettävää, joten ajattelin vähän vilauttaa sitä täällä ennen Traconia. Tykkään tästä puvusta ihan älyttömästi, vaikka en ole varsinaisesti sitä vielä päässyt käyttämään


Takki siinä kunnossa, mitä se oli eilen illalla. Napit vaan pitää ommella ja sitten on koko miekkonen valmis. Rurukan ja tämän jälkeen en halua edes nähdä vinokaitalenauhaa vähään aikaan. En muutenkaan tykkää käyttää moista, mutta nyt se jo suorastaan tulee korvista ulos.

Pöksyt ja kengät
Tein uudet housut. Aluksi mietin, että olisinko käyttänyt Rurukan tai Jamesin housuja, mutta molemmat olivat hitusen väärän malliset. Tein sitten pikapikaa Gakupolle ihan omat pöksyt, joista tuli erittäin hyvät vaikkakin ovat hyvin piukat. En myöskään halua tehdä enää mitään valkoista vähään aikaan. Varsinkaan housuja.

Kengät olivat äärettömän hirveät jo itsessään, mutta päälisten kanssa ne suorastaan huutavat horoa. Virallisesti hirveimmät omistamani kengät. Ensimmäistä kertaa oikeasti liimasin pääliset kenkiin ja lopputulos olikin yllättävän hyvä. Ei mitenkään sitä laatuluokkaa kuin joillakin, mutta omaksi tuotoksekseni ovat ihan hillittömät.


Pikkuyksityisköhtien kanssa huomasin taas sen, miten paljon rakastan maalaamista. Gakupon solmiokoru sai minut hyvin iloiseksi. Alan myös ehkä hallita tuon wonderflex'n käytön paljon paremmin. Sitäkin pitää vielä harjoitella työstämään, mutta nyt ehkä hoksasin jotain.

Yuille ja muille K-ON! -tytöille on maalailtu sukkia ja lyhennelty helmoja. Kohta pitäisi alkaa pakkailemaan, että kaikki tavara oikeasti löytää tiensä Tampereelle.

Fukka kiittää ja nähdään Traconissa!

3 kommenttia:

 1. Pidä hauskaa Traconissa , kun hyvä cossi .

  VastaaPoista
 2. Haluisin Nii antaa jtn rakentavaa palautetta, mut ku en osaa ni en voi oikee sanoo muuta ku et Sul on kiva blogi, sun pukus on upeita ja piristät mun päivii postaamal jtn niin ihmeen kiinnostavaa . Thanks

  VastaaPoista
 3. Minä menen ihan sekaisin, kun saan tämmösiä kivoja kommentteja, jotka saa hymyilemään.

  Anonyymi: Pidän!

  Anniina Laine: Kiitos hirveästi kehuista ^^ Toivottavasti osaan olla kiinnostava myös tulevaisuudessa. Minä ihan hämmennyn. Ja rakentavaa palautetta saa aina antaa!

  VastaaPoista