perjantai 20. syyskuuta 2013

Liikaa ideoita!

Hoi hoi!

Ömm... Ajattelin kirjoittaa jotain vähän vielä Gakuposta ja Yuista, mutta tulikin jotain kiirellisempää eteen, joten heistä myöhemmin. Tässä olen hirveän kuumeisesti pohdiskellut, että mitä haluaisin tehdä Chibiconiin. Alkuperäinen suunnitelmani oli pitää hieman taukoa ja käyttää vaikka Gakupoa tai Alexiaa Chibissä, mutta sitten tajusin... Chibicon on marraskuussa! 9.11. eli siihen on ihan tolkuttomasti aikaa! Toisaalta se on myös ihan nurkalla, joten nyt olen tuli persiin alla ja poljinjalka vipattaa. Pitäisi keksiä jotain äkki, että saan tilattua peruukin, mutku liikaa vaihtoehtoja... Nyt esittelen ideoitani ja pukuvalintaani on mahdollista siis vaikuttaa, jos siltä tuntuu.

Ihan ensimmäisenä olisi mielen päällä eräs vuoden mukana roikkunut herra nimeltään Himura Kenshin.


Kenshinille olisi peruukki jo olemassa, jonka suhteen itkin jo aikaisemmin, hakaman kaavat on piirrelty ja miekasta saisin kivan propin tehtäväksi, mutta edelleen askarruttaa tuon tupen tekeminen. Sekä se, että pystynkö bindaaman tissejäni sivuun. Se ei ole mikään pikkujuttu, kun kuppikoko on C-D luokkaa... Ostin jo urheiluteippiä, että voin testata kuinka hyvin moinen operaatio sujuu.

Kenshinin peruukki on niin ihana. Eikä mene edes sotkuun!
PS: Haluan taas värjätä tukkani oranssiksi.
Peruukia kokeiltuani päähäni ponnahti eräs hahmo, jonka olen pitkään halunnut tehdä, mutta jota en vain koskaan muista. Ponyo rantakalliolla -elokuvassa esiintyvä typerääkin ihanampi hassu herra Fujimoto vei minut mukaansa ensinäkemältä.

Eipähän tulis kylmä, mun pitää topata takkia niin paljon.
Asiasta kerran mainittuani eräs ilmoitti, että hän voi myös alkaa minulle Ponyo'ksi. Saa nähdä pitääkö tuo lupaus vielä. Hätätapauksessa tuo Kenshinille tarkoitettu peruukki menisi myös Fujimotolle.

Ja koska tälle siniselle linjalle lähdettiin niin...


Aqua Kingdom Hearts Birth by Sleep'tä. Aquassa olisi vähän enemmän hommaa, mutta pääsisin leikkimään trikoon ja saumurin ihmeellisten ominaisuuksien kanssa. Korsetti on myös aina plussaa ja antaisihan tämä harjoitusta Wonderflex'in käyttöön sekä voisin kokeilla polyuretaanivaahdolla leikkimistä myös Aquan Keyblade'n kanssa (nyt kun kämppäni on kerrankin pysynyt siistinä puvuntekoprosessin ajan).


Toinen jo pitkään perässä raahautunut hahmo olisi Mikan Air Gear'stä. Haalari olisi ihana tehdä ja kaikki pikku pinssit sekä tilpehöörit siihen päälle. Mikan'illekin on peruukki olemassa ja sen olen jo kertaalleen kerennyt esitellä.

Väri vähän heittää.
En tiedä, miksi haalin listalleni sinisiä hahmoja, kosk oikeasti vihaan sinistä väriä aivan vietävästi, mutta sininen se on tämäkin nainen. Elizabeth Persona 3:ta.


Olen jo niin pitkään halunnut tehdä jonkin Persona hahmon ja tähän väliin Elizabeth sopisi todella hyvin. Hattu olisi uusi kiva juttu eivätkä nuo kengätkään enää hirvitä Gakupon kenkien jälkeen. Saisin myös tilata uudet piilolinssit hyvällä tekosyyllä. Vanhat keltaiset nimittäin kuolivat, vaikka en niitä juuri kerennyt käyttää.


Sitten onpi Quistis Final Fantasy VIII:ta. FF-kutsuu minua ja tällä hetkellä poden pientä harmistusta siitä, että edellisestä FF hahmosta on niin kauan. Olen halunnut tehdä Quistis'n SeeD-uniformun jo ihan cosplay-harrastukseni alkuajoilta, mutta en vain koskaan ole saanut aikaiseksi.


Ja jotain, joka tuli ihan puskista... Tai ei nyt ihan. Olen herätellyt eloon pitkään uinunutta ihastusta Naruto'on sarjana lähes koko kesän ja alkusyksyn. Kakashi olisi vain yksi vaihtoehto kaikista niistä monista hahmoista, jonka haluan tehdä. Syy: tuo liivi! Minä haluan tehdä tuon chuunin-liivin! Haluan koetella taitojani myös tuon peruukin kanssa. Moni hahmo, jolla tuo liivi on, houkuttelisi. Shikamaru on yksi, mutta koska tuo sisareni mun on thenyt ja  haluaa tehdä Temarin... niin ei. Kakashista vielä ehkä menisin... Oikeasti haluan vain tehdä tuon liivin.

Toistaiseksi mieleeni ei ole juolahtanut muita hahmoja tai sitten en taas muista niitä. Sen siitä saa, kun ei kirjaa kaikkia ajatuksia ylös... Ajatuksia näistä hahmoista saa siis heitellä tähän suuntaan ja ihan muutkin hahmoideat ovat tervetulleita, sillä nyt tuntuu siltä, että innostun lähes mistä tahansa. Haluan päästä äkkiä ompelemaan!

Fukka kiittä!

PS: Ottakaa loppuun vielä kuva Yuin uudesta peruukista, vaikka siinä ei vielä ole juuri mitään nähtävää. Vähän se on vaaleampi kuin Alexian peruukki, mutta muuten aika lailla samaa laatua ja mallia.


10 kommenttia:

 1. Hienoja suunnitelmia sulla! Tosta sivuun bindaamisesta tuli mieleeni omat testailuni, ja itse onnistuin bindauksessa pakkausteipin ja jesarin avulla - pakkausteipit pohjaksi, ja sen jälkeen jesarilla vedin varmistukset siihen päälle c: Ja kokoni on siis normaalisti C: n puolenvälin paremmalla puolella pitkältikin~
  En tiedä, onko tästä kommentista mitään hyötyä, plus urheiluteippiä en ole ikinä testannut, mutta ajattelin vain varmuuden vuoksi mainita tästäkin c:
  Hyvät viikonloput!~

  VastaaPoista
 2. Kakashi♥ ~ Itsekin olen miettinyt hyvin pitkään, josko tekisi Kakashin cossin joku kaunis päivä. Jotenkin nuo hiukset ovat niin lumoavat *A*

  VastaaPoista
 3. Äänestän tota ninjaa! Se ois aika hauska. (Kyllä perusteluni ovat todella vakuuttavat.)

  VastaaPoista
 4. Kiitos ajatuksista!

  Saa nyt nähdä mihin tuo ajatus alkaa kallistumaan. Voipi olla, että aloitan kahta pukua, mutta se on sitten arpapeliä kumpi päätyy päälle ^^

  VastaaPoista
 5. Aattelin ite väsätä tuon aquan cossin ( coniin ???) Ja mietin et mihen sitä wonderflexiä aattelit käyttää? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noihin käsipanssariasioihin ja kenkiin lähinnä. Mietin myös, voisko siitä tehdä Keyblade'iin mitään.

   Poista
 6. Tuo oranssi peruukki ;__; Luulenpa että minulla on juurikin tuo samainen peruukki ja se on kyllä ihan mahtava! Vaikka nuinkin pitkä niin ei varmasti MILLÄÄN mene sotkuun. Itku meinasi päästä kun jouduin kuitenkin vähän lyhyemmäksi leikkaamaan, on se niin kaunis.

  VastaaPoista
 7. Tuo oranssi peruukki ;__; Luulenpa että minulla on juurikin tuo samainen peruukki ja se on kyllä ihan mahtava! Vaikka nuinkin pitkä niin ei varmasti MILLÄÄN mene sotkuun. Itku meinasi päästä kun jouduin kuitenkin vähän lyhyemmäksi leikkaamaan, on se niin kaunis.

  VastaaPoista
 8. Uijui, olen ehdottomasti sitä mieltä että herra Fujimoto olisi ihana nähdä sun cossina. *w*

  VastaaPoista