maanantai 6. tammikuuta 2014

Pintaraapaisua

Moro!

LOPPIAINEN! Alennusmyynnit! Joulukuusen poltto! Kuolema kimallukselle ja puna-vihreydelle! Ei enää joululauluja! Sen kunniaksi saatte vielä vähän tuta joulusta. Kuin mikäkin amerikkalaisperhe konsanaan, otimme ensivuoden joulukorttikuvat hyvissä ajoin. Tällä kertaa 1.1. Rovaniemi seikkailun lomassa.

Ritsu: woodi, Azu-Nyan: Kangaskasa, Mugi: Rorune ja Yui: Miä
Kuvasi: Kide
Jopa Rovaniemellä asfaltti paistoi mustuuttaan, kun sinne saavuimme. Meitä kuitenkin onnisti sillä uuden vuoden yönä saimme täydellisen pikkupakkasen ja lumisateen. Lunta oli juuri sopivasti emmekä paleltuneet kuoliaaksi. Asuina toimivat K-On!-koulupuvut, koska... en edes tiedä. Mietittiin, ehdotettiin ja sanottiin 'joo'. Niin se meni.

Kuvasi: Kide
Somistimme itsemme huiveilla, tumpuilla ja tonttulakeilla. Pientä yritystä hakea jouluista tunnelmaa oli. Vaelsimme kerrostalon pihasta toiseen etsien valaistuja kuusia. Löysimme muutaman ja käytimme niitä hyväksemme. Lumisodan aineksiakin oli mukana.

Kuvasi: Kide
Valmistautuminen koko poppoolla vei noin kaksi tuntia. Aamupalat ja hampaiden harjaukset mukaan luettuna. Olimme pihalla alle tunnin. Jonkun verran kuvasimme myös sisätiloissa.

Oleellista...
Kuvasi: Kide
Mitenhän se nykyään menee lähes aina niin, että oli mikätahansa loma, niin löydän itseni cosplay-hömpötyksistä? Ja jälleen kerran kuvat kertovat tästä reissusta enemmän.

Kasa halusi kovasti sisälle.
Kuvasi: Kide
Osasta kuvista tuli yököttävän ällösöpöjä sen voin luvata. Ne saavat kuitenkin odottaa omaa aikaansa. Vähän vain tässä ajatusta tulevasta.

Koska olen asioista ihan ulalla, en ole tehnyt mitään koontia ensivuoden pukukutinoista. Ne puvut teen, jotka sillä hetkellä houkuttavat. Vain Frostille on oikeasti suunnitelmia, ja jahka kädet taas toimivat kunnolla, alan ommella.

Fukka kiittää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti