tiistai 27. elokuuta 2013

Kuinkas sitten kävikään

Hellou!

Viimeisen viikon möngittyäni peiton alla ikävässä flunssassa alkaa vähän jo jänskättää tuo tuleva Tracon. Puvut on päätetty ja niitä on jopa jo aloiteltu hitusen. Ei kylläkään mitenkään mahtipontisesti, koska viime viikko meni ihan blörinäksi.

Odotan nyt Traconia ihan intopiukeana syistä että: RYHMIÄ! Lauantaille ja sunnuntaille muodostui vaivihkaa ryhmät. Todella jännittävästi ne ovat ihan erityyppiset jopa. Tästä tulee hauskaa.

Yui ensimmäinen vasemmalta.
Lauantaina taas luvassa K-ON!-tytyjä. Tällä kertaa K-ON!-elokuvan lopputunnarin, Singing, aikana esiintyvät siniset mekot. Minä jälleen Yuina. Jouduin tilaamaan Yuille uuden peruukin, koska vanhaa ei mitenkään olisi vääntynyt leteille, mutta ei se mitään, koska parasta on se, että meitä on tällä kertaa kaikki viisi tyttöä! Viimeksi puuttui Mio, mutta nyt on koko poppoo kasassa!


Saatiin kaikille just samanlaiset kengät!
Yui on Traconin puvuista se, joka on paremmin alulla, vaikka ompelemaan en ole vielä kerennyt. Heh, kankaat ostettiin eilen. Kenkulit kuitenkin on ja kaavat tulevat nyt tuosta noin vaan.


Minä en päässyt Gakuposta yli enkä ympäri, joten Traconin sunnuntain puku olisikin tämä Duke Venomania's Madness Gakupo. Lisäksi seuraani olisi tarkoitus liittyä haaremi kuumia naisia. Saa nähdä jääkö tämä sitten ainoaksi versioksi, jonka Gakuposta teen...


Gakupolle tupsahti peruukki jo postissa ja voin todeta, että on ihana. Pientä saksikäsittelyä on luvassa, mutta muuten peruukki on todella oiva. Oikeanlainen kangas takkia varten on hakusessa ja kaavoja on aloiteltu vähäsen.

Näillä siis mennään Traconiin. Hahmojen välillä on pienoinen ero, mutta millonkas sitä ei oltaisi Traconiin menty ääripäitä etsimään.

Fukka kiittää.

PS: Mieleni ehkä tekisi avautua Heroes of Cosplay -sarjasta. Se on huvittava.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti