torstai 3. lokakuuta 2013

Ilo irti ruskasta

Hoi hoi hoi!

Olin viikonloppuna seikkailussa, josta kerron myöhemmin, mutta reilu viikko sitten teimme muutakin jännää. Black Mage -seikkailu sai nimittäin jatkoa ja ainakin toistaiseksi on päässyt johonkin määränpäähänsä. Pieni kertaus matkasta.

Rorune ja minä saimme omat pukumme valmiiksi (minä sain "valmiiksi") Oulun Chibiconiin 2012 eli lähes 1,5 vuotta sitten. Kideä vaivasi Black Mage -kirous ja sairastumisen vuoksi ryhmää piti lykätä. Suunnitelimme kai ryhmää uudestaan saman vuoden Animeseminaariin, mutta BM-kirous iski jälleen. Onneksi lopulta ryhmä toteutui proppeineen päivineen Frostissa 2013. Typerääkin typerämpi ideamme kuvata maageja keskitalvella, pihalla, merenrannassa osoittautui kohtuu turhaksi. Yhteiskuvia ei saatu ja muutenkin kuvasaldo jäi aika säälittäväksi. Uudesta kuvaus retkestä oli paljon suunnitelmia mm. kesän aikan, mutta joku jarrutti. Nyt kuitenkin ja vihdoinkin olemme päässeet asiassa eteenpäin!

Kuvasi Kangaskasa
Koska mummulla on parhaat kuvausmestat, raahaudumme tuon sisareni mun kanssa sinne lähes joka kesä uusien pukujen kanssa. Siellä olemme kuvanneet yhtä jos toista pukua. Pohdimme, että mitä pukuja olisi kiva kuvata tällä kertaa, kun tajusin, että on ruska (melkein) ja maageja ei ole kuvattu vieläkään kunnolla. Päätimme siis raahata ällönkirjavat pukumme ällönkirjavaan ympäristöön.

Kuvasi: Kasa
Kuvasi: Kasa
Kuvasi: Kasa
Tykkään Rikkusta pukuna aivan mahdottomasti. Siksi oli tosi kivaa saada vihdoinkin kunnon kuvia. Se on mukava päällä, vaikka onkin hyvin lyhyt, tykkään omasta propistani ja hahmosta.Vaikka tiedän puvun kaikki ongelmakohdat, ei silti epäilytä yhtään laittaa tätä pukua päälle tulevaisuudessakaan. Rikku tulee varmasti olemaan tulevaisuuden joku-siisti-hätävara-puku.

Kuvasi: Kasa
Kuvasi: Kasa
Kuvasi: Kasa
En kai koskaan laittanut kunnon kuvia valmiista El Dorado ja Nirvana-kepeistä. Vihreä-sininen El Dorado meni jo kertaalleen talvella rikki kohdattuaan jäisen maan, mutta onneksi sain sen korjattua. Mutta sitten...

Kuvasi: Kasa
No, onneksi hätä ei oikeasti ollut tämän näköinen, vaan kepukka on jälleen kasassa.

Fukka kiittää ja yrittää päästä taas ajantasalle myös tämän blogin kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti