sunnuntai 13. lokakuuta 2013

Uutta pukkaa

Terve!

Kuten varmaan näkyy, sain tarpeekseni vanhasta ja vaihdoin uuteen. Pääsin eroon sinisestä ulkoasusta jollain tasolla. Taaskaan en ole mikään oman luomukseni fani. En ole valitettavasti oppinut mitään uutta sen jäkeen, kun viimeksi vaihdoin ulkoasua. Tokaisempa siis samaan, että katsoataan kuinka kauan tällä kertaa kestää, ennen kuin ilme vaihtuu taas. Olisin jo aikaisemmin halunnut vaihtaa bannerin kuvaa, mutta en ollut  varma, mitä siinä halusin käyttää. Alexia olisi ollut kiva, mutta koska sininen...

En ole hirveästi edennyt pukujen suhteen, koska töitä ja muita hommia. Muka. Pukujen, koska olen itse asiassa tekemässä Chibiin kahta pujua. Minäkö muka suuruuden hullu?

Voivottelujen ja kriisin (kiitos muuten ehdotuksista) jälkeen puvuiksi valikoituivat nämä tyypit:

Himura Kenshin
Aqua
Kenshin siksi, että se on eniten alulla ja hätätapauksessa (eli jos en reipastu) voin pistää sen kasaan parissa päivässä ja ottaa jo olemassa oleven katana-asian mukaan. Plus! Löysin huikean tutoriaalin peruukin muokkauksesta ja haluaisin kokeilla tuota tekniikkaa Kenkenin hiuksissa.

Aquan valinta oli kai vähän ylläri. En tiedä, mikä lopulta pään sai kääntymään neitosen puoleen, mutta tällä mennään. Päätin myös kokeillä hieman uusia materiaaleja ja sainkin nyysittyä retkipatjan Aquaa varten. Saa nähdä mitä tulee... Aqualle tuli myös peruukki jo!


Valitsin tämän värin sen takia, että Aquan hiukset ovat jostain syystä vaaleammat välielokuvakohtauksissa kuin varsinaisessa pelissä. Monen monta sävyä on tullut nähtyä Aquan peruukkeina, mutta mielestäni vaaleamman sininen näyttää luonnollisemmalta oikean ihmisen päässä. Muuten peruukki on juuri niin kuin pitää, mutta niskavillat olisivat saaneet olla hieman pidemmät.

Jahka oikeasti saan jotain näytettävää, kerron asiasta. Tähän väliin vain piti saada paussia origameilta ja tältä (joku oikeesti tulkaa auttamaan, oon niin koukussa).

PS: HYVÄÄ SYNTYMÄPÄIVÄÄ RORUNE! ET VASTANNU MULLE PUHELIMEEN, NIIN SAAT NYT TÄLLASET ONNITELUT!

3 kommenttia:

 1. Wuhuu Kenshin! :D

  Pitää myös sanoa että tuo Aquan peruukki on ihanan värinen. Sopii sulle!

  VastaaPoista
 2. Kiitos uudemman kerran! (Monster Town Defence... 8D)
  -Rorune

  VastaaPoista
 3. Nyt oon ihan kauheen pettynyt ku et tehnykkään sitä ninjaa. NYYH!

  VastaaPoista